miercuri, 6 august 2014

Hațegan, monitorizat de UEFA pentru categoria "Elite"

De obicei, la jumătatea fiecărui an, UEFA realizează o serie de modificări în configuraţia ierarhiilor arbitrilor internaţionali europeni. De această dată, s-a decis să nu se facă nici o modificare în categoriile arbitrilor, luându-se doar act de eliminarea arbitrilor ruşi Maksim Laiushkin şi Vladimir Kazmenko, suspendaţi de federaţia de la Moscova.
În condiţiile în care este foarte probabil ca la finalul acestui an să-şi anunţe retragerea din activitate suedezul Jonas Eriksson, englezul Howard Webb şi portughezul Pedro Proenca, UEFA a decis să monitorizeze suplimentar 7 arbitri din al doilea eşalon valoric european, care ar putea face pasul decisiv spre "Elite", ceea ce ar avea ca o consecinţă aproape imediată includerea în lotul pentru EURO 2016. Pe lista celor 7 se află şi românul Ovidiu Haţegan (foto).
Iată lista celor 7 şi mentorii lor, aşa cum a fost prezentată de footballrefereeing.blogspot.ro:
Ivan Bebek (Croaţia) - mentor Bertrand Layec (Franţa)
Ovidiu Haţegan (România) - mentor Vitor Melo Pereira (Portugalia)
Matej Jug (Slovenia) - mentor Jan Wegereef (Olanda)
Serghei Karasev (Rusia) - mentor Manuel Mejuto Gonzalez (Spania)
Szymon Marciniak (Polonia) - mentor Frank De Bleeckere (Belgia)
Tasas Sidiropoulos (Grecia) - mentor Peter Frojdfeldt (Suedia)
Clement Turpin (Franţa) - mentor Roberto Rosetti (Italia)
Aceştia, alături de ceilalţi arbitri de top din Europa, vor fi prezenţi în perioada 13-15 august la cursul obişnuit înaintea fiecărui nou sezon, curs care va avea loc la Nyon, Elveţia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu