miercuri, 6 august 2014

INCREDIBIL! Cătălin Savin, aflat sub contract cu Fortuna, a fugit din cantonamentul de la Târlungeni şi a semnat cu Rapid!

Aflată în cantonament la Târlungeni, Fortuna Poiana Câmpina s-a confruntat cu o situaţie incredibilă, care ar trebui serios sancţionată de comisiile de specialitate ale FRF. Venit de la începutul perioadei de pregătire, Cătălin Savin (foto), fost "căpitan" al Concordiei Chiajna, a semnat un contract legal, înregistrat la FRF, cu Fortuna Poiana Câmpina, dar aseară a fugit din cantonamentul de la Târlungeni, iar astăzi a semnat cu Rapid Bucureşti.
Conducerea clubului Fortuna Poiana Câmpina este extrem de supărată pe astfel de practici şi speră să se ia măsurile corespunzătoare. Hacic Garabet, oficial al clubului Fortuna, conducător cu mare experienţă în fotbalul românesc, ne-a declarat: "Este incredibil ceea ce s-a întâmplat şi la ce se pretează unii conducători! Cătălin Savin s-a aflat în pregătiri cu Fortuna din prima zi a reluării activităţii, adică de mai bine de o lună. Avem un contract legal, înregistrat la FRF şi la toate organismele cu atribuţii în acest domeniu,
şi putem pune la dispoziţia oricui atât contractul de muncă al jucătorului, cât şi copii după ştatele de plată semnată de Savin. În plus, legitimaţia lui de joc este la noi! Este incredibil ce se întâmplă şi sperăm ca organismele abilitate din cadrul FRF să ia cele mai drastice măsuri! Nouă acum nu ne rămâne de făcut decât să demarăm diligenţele pentru suspendarea jucătorului. Sau dacă o altă echipă, Rapid, Chiajna sau oricine altcineva, ne achită cei 10.000 euro pe care noi i-am cheltuit cu acest jucător de la începerea pregătirilor, noi ne dăm acceptul pentru a pleca la orice echipă doreşte!"
La rândul său, jucătorul Cătălin Savin ne-a declarat: "Ceea ce am semnat eu cu Fortuna a devenit nul, după ce Chiajna şi Rapid s-au înţeles să mă tansfere. Puteam refuza eu o echipă din Liga I?! Mi s-au dat asigurări că nu voi avea probleme, pentru că Fortuna nu a înregistrat contractul meu de joc. Mi s-a explicat că acordul de transfer între Chiajna şi Rapid anulează orice act anterior semnat de mine cu un alt club. În aceste condiţii, fără a avea nimic să le reproşez celor de la Fortuna, am plecat la o echipă din prima ligă. Poate să mă condamne cineva?!"
Conform regulamentelor FRF, un jucător aflat sub contract cu o echipă, dacă semnează cu o altă echipă, poate fi acuzat de "dublă legitimare" şi suspendat pentru minimum 6 luni!

12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. A plecat Sebi Tudor. A fugit Zegheru. A fugit Savin. Oare e normal? Cine urmeaza?

    RăspundețiȘtergere
  3. A plecat Sebi Tudor. A fugit Zegheru. A fugit Savin. Este normal? Cine urmeaza?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru cultura noastra generala ne puteti spune nr. si data contractului semnat de Catalin Savin cu Fortuna? Sau este o furtuna intr-un pahar cu apa rece , aceasta stire? Pai daca contractul fotbalistului nu a fost inregistrat nu este nul de drept? Cine se face vinovat de neanregistrarea contractului? Faceti atat caz ca a plecat de la Foruna,dar cand Eusebiu Tudor a dat bir cu fugitii la arabi na mai comentat nimeni.Cica a avut o oferta de nerefuzat. Pai fotbalistul acesta nu a avut o oferta de nerefuzat la Rapid Buc.? Sau voi comparati Fortuna cu Rapid. Ma fratilor,eu zic sa va vedeti de varful nasului ca nu a ajuns Campina buricul pamantului in fotbal. Ar trebui sa nu mai vorbiti cand stiti ce sa intamplat cu fotbalul campinean.Sau ati uitat de la mana pana la gura?

    RăspundețiȘtergere
  6. In aceasta situatie cine are dreptate? Fortuna sau Savin? Ne poate explica conducerea echipei Fortuna? Tace ca pestele. De ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. conducerea clubului Fortuna, prin vocea d-lui Garabet, a avut un punct de vedere argumentat si documentat, pe care il regasiti chiar in acest material!

      Ștergere
    2. Am citit punctul de vedere al domnului Garabet si in acest sens am intrebat conducerea clubului Fortuna sa stim si noi unde, cand si cum s-a inregistrat acest contract (nr. de inregistrare la club,la FRF si la toate organismele cu atributii in acest domeniu). Ceva este in neregula de vreme ce nu se dau mai multe amanunte. Cineva se face vinovat de acest transfer si incin sa cred ca se incearca sa se musamalizeze.Noi asteptam un raspuns amanuntit de la conducerea clubului,dar daca dvs.domnule Alexandru sunteti purtatorul de cuvant al clubului si cunoasteti mai mule ne puteti explica dvs. Dar nu de maniera d-lui Garabet ca totul a fost legal si atat.Legal inseamna date concrete,inregistrarea contractului la club,semnaturile celor in cauza,inregistrarea la FRF,etc.Asa la modul general putea sa ne spuna si paznicul de la stadion,ca tot il vedea de o luna de zile la antrenament pe Savin.Si daca tot timpul il vedea la stadion sigur zice omul ca s-a transferat la Fortuna.

      Ștergere
    3. Argumentat si documentat? Cunoasteti semnificatia acestor cuvinte? Nu ne mai luati de fraieri ca nu va sade bine daca va pretindeti ca sunteti un intelectual.Va descalificati in mod sigur.

      Ștergere
  7. @Machiavelli The Prince la stana cu tine.

    RăspundețiȘtergere