sâmbătă, 2 august 2014

Jucătorii Fortunei au fost supuşi unor teste fizice în cantonamentul de la Târlungeni

Ieri, singura formaţie prahoveană din liga secundă, Fortuna Poiana Câmpina, s-a deplasat la Târlungeni pentru un al doilea stagiu de pregătire centralizată. S-a ales varianta Târlungeni, pentru că sunt condiţii foarte bune de antrenament, refacere şi masă, după cum ne-a precizat antrenorul Florin Stăncioiu (foto), dar şi pentru că în zona Braşovului se află mai multe echipe în cantonament, astfel încât există posibilitatea disputării unor meciuri amicale mai puternice.
După instalarea în cantonament, ieri s-a făcut un antrenament, astăzi fiind programate două sesiuni. În antrenamentul de dimineaţă, preparatorul fizic Bogdan Aldea i-a supus pe cei 21 de jucători (dintre care 3 portari) la o serie de teste fizice, concluziile fiind că pregătirea fizică a jucătorilor este una bună pentru momentul actual al pregătirilor.
Apoi, la antrenamentul de după-amiază, Florin Stăncioiu a lucrat tehnic şi tactic, exersându-se mai multe situaţii de joc.
În privinţa lotului de jucători, s-a renunţat la Cristescu, Tudorache şi Dragu, dar Stăncioiu precizează că "mai avem nevoie de vreo trei jucători, astfel încât la finalul acestui stagiu de pregătire să avem conturat lotul cu care vom aborda campionatul".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu