sâmbătă, 2 august 2014

Liga "B+", noua invenţie a lui "Don Lică", ar putea avea 18 echipe

Noul înfiinţatul eşalon judeţean dintre primele două eşaloane, botezat Liga "B+", a fost anunţat - şi votat în Adunarea Generală - ca un eşalon cu o singură serie de 16 echipe, dar, până la urmă, pare că va avea 18 formaţii aliniate la start.
În lipsa unor informaţii oficiale, capitol la care "JAF"-ul lui "Don Lică" suferă la fel de mult ca şi în privinţa respectării propriilor regulamente,
deocamdată doar se speculează, dar oficiali ai mai multor echipe mi-au confirmat că vor face parte din acest nou înfiinţat eşalon. Printre echipele care nu ar fi avut dreptul să se înscrie în această serie, dar vor fi primite - graţie mărinimiei, probabil, dezinteresate, a unora - echipe de genul Petrolul Băicoi şi Carpaţi Sinaia, din Seria Vest a Ligii B Prahova. Astfel, nu mai puţin de 5 echipe din Seria Vest a campionatului trecut al Ligii B Prahova vor combate în "B+". De asemenea, se vehiculează tot mai intens că şi Conpet Ploieşti (ceea ce a mai rămas din fosta echipă din Liga a 3-a) va activa tot aici. Rămâne de văzut...

3 comentarii:

  1. Telenovela AJF Prahova și talciocul don Lică SRL a reânceput. Ce ne mai mirăm de jaful de la AJF Prahova, când vedem la posturile de televiziune ce se întâmplă în țara asta. Evaziunea fiscală și îmbogățirea unora în mod fraudulos și pe spatele altora este în floare. DNA doarme liniștit.

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer, raspunde ti la o intrebare. de ce va legati de conpet? are voie regulamentar sa se inscrie unde vrea ea! vreti sa se desfinteze?. de ce nu scrieti de miliardele cheltuite de d-r-n t-d-r. si .a.i.s z.n.e.c. date de partidu lu a.a.t.s?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsul la intrabarea dvs este cum ati dedus ca ma "leg" de Conpet?

      Ștergere