sâmbătă, 23 august 2014

"Liga lu' Lică". FC Băneşti - Unirea Cocorăştii Colţ 3-0

După înfrângerea neaşteptată din etapa inaugurală de la Ceptura, FC Băneşti s-a pus serios pe treabă şi putea stabili chiar scorul campionatului, dacă nu ar fi ratat numeroase ocazii, unele foarte mari. Totuşi, s-au înscris şi trei goluri, toate în dreptul gazdelor, prin
Vane, Budileanu şi Hromei.
FC Băneşti a aliniat următoarea echipă: A. Bica - Albu, Gânju, Creţu, Grigoraş - Iancu, Burloiu, Budileanu - Ed. Bica, Filote, Vane. Au mai jucat: Chivu, Hromei, Roşu, Albină.
"Pe de o parte mă bucur pentru victorie şi pentru numeroase ocazii pe care ni le-am creat, dar pe de altă parte parcă am ratat mult prea uşor. Cred că suntem pe drumul cel bun după înfrângerea neaşteptată de la Ceptura, din prima etapă, iar o victorie şi în intermediara de marţi, la Cornu, ne va aduce mai multă linişte", ne-a declarat antrenorul băneştenilor Ion Burchi.

7 comentarii:

  1. Dar de ce a fost o infrangere neasteptata in prima etapa domnule???

    RăspundețiȘtergere
  2. Burchi de ce comentezi ca a fost o victorie neasteptata ? Ai uitat ca de vreo 2 ani nu prea ai putut lua punctele acestei echipe ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Burchi iti aduc la cunostinta ca sezonul 2012-2013 ti.ai luat punctele la tine acasa si ceptura si le.a castigat pe merit pe teren propriu ... In sezonul 2013-2014 in tur a fost 0-0 si din nefericire datorita celor 5 schimbari ai castigat cu 3-0 la masa verde si in retur 2-1 pentru Cs si acum 2014-2015 ceptura iar sau mai bine spus din nou a castigat pe propriul teren ... Asa ca nu mai spune ca a fost o victorie neasteptata a gazdelor ca nu stii ce "perle" tot spui

    RăspundețiȘtergere