sâmbătă, 6 decembrie 2014

Final. Unirea Târlungeni - Fortuna Poiana Câmpina 5-4

În ultima etapă din 2014 a Ligii a doua, la Târlungeni, formaţia gazdă, Unirea, întâlneşte singura formaţie prahoveană din acest eşalon, Fortuna Poiana Câmpina.
La pauză, Fortuna conduce cu scorul de 3-2, prin golurile marcate de Chipirliu, minutul 15, Antohi, minutul 19, Cioinac, minutul 34. Pentru gazde au marcat Şerban, minutul 24 şi Brujan, minutul 43.
În minutul 56, Petra a egalat pentru gazde, cu un şut la vinclu de la marginea suprafeţei de pedeapsă, iar 5 minute mai târziu, pentru prima dată în acest meci, Unirea conduce, prin golul marcat de Şerban.Chipirliu trimite mingea în bară în minutul 78, iar în minutul imediat următor, Pricop marchează desprinderea gazdelor. La ultima fază a meciului, Cioinac este faultat în suprafaţa de pedeapsă a gazdelor, iar penalty-ul este transformat de Vali Munteanu, stabilind scorul final  5-4 pentru Unirea Târlungeni.
Antrenorul Aurelian Stamate a trimis în teren pentru Fortuna următorul "11": I. Popescu - Birău, M. Marin (cpt), Şandru, Damian - Minciună, Cioinac - Munteanu, Honciu, Antohi - Chipirliu. Au mai jucat: Crişan, Zsiga, Stancu.

3 comentarii:

  1. vorbind despre Fortuna, ce ar mai putea sa comentam!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiti cumva care a fost cota la pariuri pe o asemenea evolutie a scorului? Nu ca zic, dar ar fi interesant de stiut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna remarca ta...!de amintit si meciul contra Timisoarei!

      Ștergere