duminică, 1 februarie 2015

Amical. Vulturii Proviţa de Sus - CSC Poiana Câmpina 2-2

Într-un meci revanşă după amicalul de săptămâna trecut, Vulturii Proviţa de Sus şi CSC Poiana Câmpina s-au întâlnit astăzi din nou. Dacă în urmă cu o săptămână, proviţenii s-au impus cu scorul de 2-0, de această dată partida s-a încheiat la egalitate, 2-2, prin golurile marcate de
Cojocaru şi Ene, pentru proviţeni, respectiv, Neagoe şi Plumb, pentru poienari.
Duminica viitoare, p 8 februarie, Vulturii Proviţa de Sus vor disputa un nou joc amical pe teren propriu, de această dată întâlnind formaţia Tricolorul Breaza.

5 comentarii:

  1. Nu s-a spus nimic despre circul ieftin facut de cei de la CSC in timpul jocului la adresa arbitrului?Intr-un meci ce ar trebui sa nu conteze nici macar pentru orgoliu,mai ales ca a fost doar arbitru de centru,care e si el om si ca oricare greseste.Dar acesta le este obiceiul,din cauza asta sunt rare meciurile in care raman 11 pe teren pana la sfarsitul meciului..

    RăspundețiȘtergere
  2. Pantilie cred ca tu esti cel care a dat comentariu asta.Esti un arbitru mediocru care de multe ori cazi in penibil.O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai mama voastra de Poienari.Ati ramas cu apucaturile mostenite dela Melcu'.Pe langa faptul ca sunteti in liga h mai faceti si circ.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti se zic de "circul" facut de echipa de la poiana dar nimeni nu zice ca in prima repriza cei de la provita s au intalnit foarte rar cu mingea .. si legat de arbitraj .. cum sa nu te iei de el cand trage doar pt o echipa .. cand iti refuza 2 penaty-uri clare .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa traga mai baieti intr-un meci programat ca fiind amical ,doar de pregatire...ca sa nu alergam aiurea fara minge....prostia voastra va depaseste pana si orgoliul.Data viitoare ramaneti acasa daca va fura arbitrul si intr-un amical daca il putem numi asa...un meci in care arbitru putea fi si unul dintre antrenori.

      Ștergere