marți, 10 februarie 2015

Jucătorii Fortunei, chemaţi să-şi ia actele!

După primul stagiu centralizat de pregătire încheiat vineri, jucătorii Fortunei primiseră un program care prevedea revenirea la antrenamente pentru ziua de astăzi, marţi, 10 februarie. Era cert doar că amicalul programat pentru această zi cu Flacăra Moreni nu mai putea avea loc. Jucătorii au fost anunţaţi să nu mai vină astăzi la antrenament, urmând a le fi comunicată o decizie a patronului.
În cursul acestei seri, conducerea clubului le-a comunicat jucătorilor care mai erau în lot că mâine pot veni la sediul clubului pentru a-şi ridica actele, ceea ce înseamnă că le-au fost admise cererile de reziliere a contractelor. Practic, jucătorii devin astfel liberi să plece fiecare la ce echipă doreşte.
Preşedintele clubului Fortuna, Hacic Garabet, nu a putut fi contactat pentru a confirma ceea ce aproape toţi jucătorii Fortunei au afirmat.
Există voci care susţin că încheierea relaţiilor contractuale dintre clubul Fortuna şi jucători nu este echivalentă cu retragerea echipei din campionat, existând varianta ca Fortuna
să continue în eşalonul secund cu o echipă formată din tineri şi juniori.

10 comentarii:

  1. Aha , sa înțelegem ca , acum marmota nu mai inveleste ciocolata
    . mândria unuia .......ghinionul altora . cred ca este cazul sa chem prietenii CSM si sa bem o sticla de BOURBON - crown royal , un vin vechi de 12 ani la sticla de 700ml . e bunicel . nu are decat 40° tărie . aceasta sticla de bourbon o bem de bucurie , la fel cum au făcut si altii la randul lor acum un an


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la cate zeci de sticle s-au baut in tot judetul cand ati disparut voi subit...in locul tau m-as abtine :))

      Ștergere
  2. s'au dus si astia pe apa sambetei.. chiar asa a aj campina asta sa nu mai aibe nici o echipa de fotbal calumea??? stim nu mai sa desfintam...RUSINEEEEEEEEEEEEEEE!!!! NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC! S'a mai stricat o echipa frumoasa care incepuse sa isi faca o imagine in fotbalul romanesc si cand incepusem sa auzim din nou pe la tv dupa multi ani echipa de la Poiana Campina!!! PACAT!

    RăspundețiȘtergere
  3. s'au dus si astia pe apa sambetei.. chiar asa a aj campina asta sa nu mai aibe nici o echipa de fotbal calumea??? stim nu mai sa desfintam...RUSINEEEEEEEEEEEEEEE!!!! NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC! S'a mai stricat o echipa frumoasa care incepuse sa isi faca o imagine in fotbalul romanesc si cand incepusem sa auzim din nou pe la tv dupa multi ani echipa de la Poiana Campina!!! PACAT!

    RăspundețiȘtergere
  4. s'au dus si astia pe apa sambetei.. chiar asa a aj campina asta sa nu mai aibe nici o echipa de fotbal calumea??? stim nu mai sa desfintam...RUSINEEEEEEEEEEEEEEE!!!! NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC! S'a mai stricat o echipa frumoasa care incepuse sa isi faca o imagine in fotbalul romanesc si cand incepusem sa auzim din nou pe la tv dupa multi ani echipa de la Poiana Campina!!! PACAT!
    ........

    RăspundețiȘtergere
  5. s'au dus si astia pe apa sambetei.. chiar asa a aj campina asta sa nu mai aibe nici o echipa de fotbal calumea??? stim nu mai sa desfintam...RUSINEEEEEEEEEEEEEEE!!!! NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC! S'a mai stricat o echipa frumoasa care incepuse sa isi faca o imagine in fotbalul romanesc si cand incepusem sa auzim din nou pe la tv dupa multi ani echipa de la Poiana Campina!!! PACAT!
    ........

    RăspundețiȘtergere
  6. s'au dus si astia pe apa sambetei.. chiar asa a aj campina asta sa nu mai aibe nici o echipa de fotbal calumea??? stim nu mai sa desfintam...RUSINEEEEEEEEEEEEEEE!!!! NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC! S'a mai stricat o echipa frumoasa care incepuse sa isi faca o imagine in fotbalul romanesc si cand incepusem sa auzim din nou pe la tv dupa multi ani echipa de la Poiana Campina!!! PACAT!
    ........

    RăspundețiȘtergere
  7. Le da`ti actele la jucatori dar cei care nu au unde sa se duca si nu au luat nici banii de la voi ce fac raman pe drumuri raman nu? niste oameni fara caracter nu mai sa furati stiti

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere