sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Amical. CS Blejoi - Viitorul Puchenii Mari 7-2

Un galop de sănătate pentru elevii lui Răzvan Vlad în această după-amiază la Izvorani, acolo unde CS Blejoi a întâlnit formaţia Viitorul Puchenii Mari. Golurile formaţiei din Blejoi au fost marcate de E. Petre (2), Enciu, Cr. Vasile, Dr. Gheorghe, Filip, Stăncescu.
A fost un bun prilej pentru antrenorul formaţiei de pe locul 3 din Liga A Prahova să-i vadă la lucru pe jucătorii recent înregimentaţi: portarul Alin Ioniţă, jucătorii Eusebiu Petre, Dragoş Gheorghe, Ionuţ Enciu, Cătălin Ruptureanu.
A fost perfectat un cantonament, care va avea loc chiar la Blejoi, în perioada 11-14 februarie, la baza proprie existând toate condiţiile pentru un scurt stagiu de pregătire.
CS Blejoi: Ad. Gheorghe – Cl. Stoica, D. Badea, Filip, Stanca – Ir. Dumitru, Enciu – Ruptureanu, Vasile, Vl. Badea – E. Petre. Au mai jucat: A. Ioniţă – Vlaicu, Butoi, Stăncescu, Prodan, Fl. Badea, Dr. Gheorghe şi I. Ioniţă. Nu au putut evolua: Ivan (la serviciu) şi Sterie (accidentat).
Următorul meci amical - 6 februarie, cu Olimpia Răduleşti (locul 4 – Ialomiţa).

5 comentarii:

  1. Vai de campina asta cu terenul lor sintetic. ..in loc sa vina toate echipele din prahova in perioada asta la campina sa joace fac pe alti cu bani....rusine primaria campina si tot consiliul local.!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu daca ai fi din blejoi sau puchenii mari, ti ar conveni sa te duci la mama naibii la Campina?

      Ștergere
    2. Am facut referire la blejoi care e mult mai aproape de campina fata de izvorani...puchenii da, normal ca ar alege la izvorani..

      Ștergere
  2. Ar fi venit destule echipe, dar nu s-a curatat zapada ca sa nu se strice iarba artificiala...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine spus ar fi venit...dar nu ai cu cine in campina asta...numai hoti!!! La alegeri vin ca milogii pe la usile oamenior si promit numai minciuni...au distrus sportul si fotbalul in municipiul asta...halal conducere...rusine!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere