miercuri, 20 ianuarie 2016

CS Cornu s-a reunit astăzi

Antrenorul Mihai Dinu (foto) a avut astăzi prima întâlnire oficială din 2016 cu elevii săi de la CS Cornu. La reunirea lotului au fost prezenţi 20 de jucători, lipsind Mustafa (care a plecat la Rapid Bucureşti), Kaiode (care se află în Anglia, dar nu va mai continua la gruparea din Cornu), Sintulescu (a cărui situaţie este incertă, după ce a anunţat că pleacă în Anglia, acum a revenit asupra deciziei) şi portarul Narcis Mihalcea (care şi-a încheiat colaborarea cu echipa din Cornu, pentru că programul de la locul său de muncă nu-i permitea să fie prezent la toate antrenamentele). În schimb, la capitolul noutăţi, au fost prezenţi portarul Sever Curchi, care a jucat până la acum la echipa din Dărmăneşti, în campionatul judeţului Dâmboviţa, dar şi doi juniori din propria pepinieră. De asemenea, la reunire s-a aflat şi Abu Ibrahim, jucător care va continua sub comanda lui Mihai Dinu la Cornu.
Cornenii vor continua antrenamentele la baza proprie, cu câte două antrenamente săptămânale şi un joc amical, fiind stabilit următorul program:
30 ianuarie - joc amical cu Vulturii Proviţa de Sus, în deplasare
7-13 februarie - cantonament la Cornu
13 februarie - joc amical cu CS Blejoi, pe un teren care va fi stabilit în funcţie şi de condiţiile meteorologice
20 februarie - joc amical cu Unirea Târlungeni, în deplasare
"Ne pregătim foarte serios pentru că ne aşteaptă un retur foarte dificil. Vom încerca să mai disputăm câteva meciuri amicale, dar numai împotriva unor adversari mai valoroşi, astfel încât să putem progresa. De asemenea, în privinţa lotului, dacă vom ajunge la concluzia că mai avem nevoie de jucători, aceştia vor fi doar peste nivelul ligii a patra", a declarat antrenorul Mihai Dinu.

5 comentarii:

  1. Exista un "barometru" sau o alta unitate de masura care sa stabileasca nivelul unui jucator? Cum adica peste nivelul ligii a 4 a?Sunt jucatori in toate ligile din Romania care,au calitati,talent.dar nu-i vede nimeni si vor sfarsi in anonimat!Poate dl Dinu vrea jucatori care au jucat deja intr-un esalon superior ligii a 4 a!Are tot dreptul si o echipa care-i da sperante de promovare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna sa aduca un jucator care este mai valoros decar oricare altul din liga A la acest moment. Ce sa-ntelegi tu...e greu fotbalul.

      Ștergere
  2. M-am convins,in afara de " ORASENII" din Brebu,nimeni nu face comentarii pe acest site si apropos de " echipa " asta de la ....,d-le Savulescu,cand mai racolati jucatori,spuneti-le clar de cand santeti antrenor la echipa de la munte,nu-i mai pacaliti k in tur a-ti fost antr.secund la Breaza si acum vreti marea redresare la echipa "itanilor".Rusinica......Scuze,"itani"nu-i injuratura si nici jignire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cornu au conditii bune si pot atrage jucatori interesanti.Mai ales ca Dinu si Nicu Vereu au cunostinte in randul conducatorilor si jucatorilor.Multa bafta cornenilor

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihai dinu in negocieri de 90la suta cu fc brasov liga 2 ... baftaaa

    RăspundețiȘtergere