marți, 5 ianuarie 2016

CS Blejoi se reuneşte la sfârşitul săptămânii viitoare

Ocupanta locului al treilea în campionatul judeţean la jumătatea întrecerii, CS Blejoi trece printr-o perioadă de acalmie. Încă nu s-a stabilit exact nici data reluării pregătirilor, oficialul grupării din Blejoi, Paul Mâinea (foto), declarându-ne: "Probabil că la sfârşitul săptămânii viitoare, pe 16 sau 17 ianuarie, vom avea primul antrenament, dar noi ne-am mai întâlnit şi în această vacanţă la sala din Blejoi la câte o miuţă".
Nici în privinţa lotului de jucători încă nu sunt multe noutăţi - "vrem să completăm lotul din punct de vedere numeric, probabil vom mai promova nişte juniori din pepiniera proprie, dar şi de la Petrolul Ploieşti.
Oricum, cred că în acest moment este prematur să discutăm de posibile transferuri. Din informaţiile pe care le aveam până la acest moment, doar Prodan, care anul acesta va împlini 21 de ani, a fost chemat să dea din nou probe de joc pentru FC Voluntari".
De asemenea, oficialul grupării din Blejoi a mai precizat că "la nivelul conducerii executive şi tehnice a clubului analizăm posibilitatea efectuării unui cantonament, dar problema cea mai mare cu care ne confruntăm este că majoritatea jucătorilor sunt angajaţi, au locuri de muncă de unde nu pot pleca atât de uşor, iar un stagiu cu numai 12-13 jucători nu ştiu cât ar fi de util".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu