sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Băneştenii s-au reunit în formulă aproape completă

FC Băneşti s-a reunit în această dimineaţă, la arena proprie, acolo unde a avut loc şi primul antrenament din anul 2016. La reunirea lotului efectivul a fost aproape complet, aproximativ 20 de jucători aflându-se sub comanda antrenorilor Ion Burchi (foto) şi Roberto Opatchi. Au lipsit sau nu au participat la acest prim antrenament - Stroescu (răcit, a fost prezent, dar nu s-a schimbat, fiind menajat), Ilioiu (a fost învoit), Burlacu (va avea un program de pregătire separat, cu alergări uşoare, după grava accidentare de anul trecut). În plus, au revenit Turcu şi Băcioiu, care plecaseră spre alte zări în prima parte a campionatului, dar fie nu şi-au rezolvat problemele, fie nu au găsit de lucru pe unde plecaseră. De asemenea, s-au aflat sub comanda lui Burchi şi trei juniori din propria pepinieră.
"A fost o revedere plăcută, am făcut şi un prim antrenament, ne vom revedea sâmbăta viitoare pentru un nou antrenament, după care vom intra într-un ritm ceva mai susţinut de pregătire, din care nu vor lipsi nici jocurile amicale. Totul va depinde şi de condiţiile meteorologice, de starea terenurilor, pentru că în nici un caz nu vom juca meciuri amicale doar de dragul de a le juca, riscând accidentări. În afara jucătorilor prezenţi la antrenament, mai suntem în discuţii cu alţi doi-trei jucători, dar este prematur să dau mai multe detalii până nu ştim nici noi ceva concret", a precizat antrenorul formaţiei FC Băneşti, Ion Burchi.

9 comentarii:

  1. Au fost "aproximativ 20 de jucatori"!Cum adica?Poate 19 si jumatate!Sau 20 si un sfert!Ma rog,au fost cativa!Sunt doi antrenori si fac un antrenament pe saptamana!Asta mai e fotbal?Sau nu-i mai inghit jucatorii pe cei doi antrenori si mai rarut e mai dragut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit si eu comentarile care au aparut astazi si la adresa lui Stancioiu dela Breaza ,si la adresa lui Hagianu dela H M, si la adresa celor dou antrenori dela Banesti si imi dau seama dece nu avem nu numai fotbal ,dar nu avem nimic in tara asta:ne omoara rautatea si invidiaiar toate acestea pleaca cred eu numai dela lipsa de educatie si dela frustrarile pe care le-am acumulat noi ca si popor.Pacat ,pentru ca asa nu vom avea niciodata nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pozitia din clasament este mult sub posibilitatile acestui lot de jucatori,un lot bun,echilibrat.Dar,ceva lipseste,de cativa ani buni,in ciuda conditiilor bune pt. acest nivel ,FC Banesti nu-si depaseste conditia de echipa modesta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lipsa de educatie?Tu nu prea ai fost pe la scoala baiete!"Dela si dece"nu se scriu legat,se scriu de la si de ce,nu-i asa frustratule?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Agramat esti tu.Ce-ar fi sa pui mana pe gramatica si sa vezi cine scrie corect.

      Ștergere
    2. "dece"-conjunctie , "dela"-prepozitie conform "Dex".Dar cum se spune :"De tacea-i ,filozof ramanea-i".

      Ștergere
  5. Da fratilor lipseste antrenorul si un conducator bun!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da la banesti lipseste un antrenor si lipseste cu desarvasire un presedinte(dl. Covrig nu se poate numi presedinte de club nici macar delegat nu poate fi!). Fara aceste schimbari la banesti se vor stoarce in continuare banuti de la primarie, jucatorii vor primi cate putin iar altii care stau in biroul de la stadion impart cascavalul!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da la banesti lipseste un antrenor si lipseste cu desarvasire un presedinte(dl. Covrig nu se poate numi presedinte de club nici macar delegat nu poate fi!). Fara aceste schimbari la banesti se vor stoarce in continuare banuti de la primarie, jucatorii vor primi cate putin iar altii care stau in biroul de la stadion impart cascavalul!!!!

    RăspundețiȘtergere