sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Juniorii de la Viitorul Fortuna şi-au reluat şi ei pregătirile

Astăzi, şi grupa de juniori C de la clubul Viitorul Fortuna Poiana Câmpina şi-a reluat pregătirile, pe stadionul "Rafinăriei", după o binemeritată vacanţă.
Antrenorul Marius Vişan ne-a declarat că "urmează o săptămână de reacomodare a organismului la efort, iar apoi va fi o perioadă mai grea de antrenamente, de o intensitate fizică mai mare, specifice acestei perioade. Apoi, în perioada 5-12 februarie, vom avea un cantonament la Rm. Sărat, unde vom avea condiţii foarte bune şi vom putea avea şi câteva jocuri amicale în compania grupelor 2002 şi 2003 de la Olimpia Rm. Sărat, precum şi a unei echipe din Bucureşti".
Echipa de juniori C a clubului Viitorul Fortuna Poiana Câmpina locupă la jumătatea campionatului locul 4, în Seria I, cu 12 puncte.

2 comentarii:

  1. Uite Mirceo astea sunt conditii pentru performanta si fara sprijin dela primarie cum tot soliciti tu si fara vaicareli.

    RăspundețiȘtergere
  2. Conditii pentru performanta tot din banii parintilor la fel ca la Hagianu.Singura diferenta e ca la Fortuna se lucreaza intr-un alt climat,mai responsabil.Deocamdata,HM este locul 2 ,iar Fortuna pe 4,la aceasta categorie de varsta!Si atunci care sunt mai buni?Probabil ca atunci cand CS Campina se va pune pe picioare,aceste doua cluburi vor disparea,pentru ca,parintii vor trimite copiii la un club care are baza materiala(stadionul Petrol) si nu percepe taxe.Sa asteptam cu interes organizarea acestui club care,in mod normal,va avea o finantare care sa permita o instruire de calitate a tuturor copiilor,de la toate sectiile!Haideti odata,organizati concursuri pt. presedinte,antrenori,administrator,femeie de serviciu si ce o mai fi pe acolo!Ce mai asteptati?

    RăspundețiȘtergere