miercuri, 6 ianuarie 2016

Grupele de juniori ale clubului HM Câmpina şi-au reluat pregătirile

Luni, 4 ianuarie, a fost prima zi de antrenamente la clubul Hagianu Mircea Junior din Câmpina. Echipe de juniori B şi C se pregătesc fizic la terenul sintetic Petrol, în vreme ce toate celelalte grupe de juniori ale clubului efectuează pregătirea la sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu" din localitate.
"Cred că suntem prima formaţie care şi-a reluat pregătirile în 2016. Am împărţit grupele de juniori şi copii în două, cei mai mari, juniorii B şi C pregătindu-se la terenul Petrol, acolo unde folosesc mai mult pista de atletism, pentru că în această perioadă de acumulări ne axăm pe pregătire fizică şi mai puţin pe jocul cu mingea, în vreme ce toate celelalte grupe se pregătesc la sala Grigorescu. Din păcate, facem eforturi mari să supravieţuim şi sprijinul din partea comunităţii este aproape inexistent. Ni s-au promis atâtea, dar nu se face mai nimic pentru copiii Câmpinei. este păcat! Indiferent de ce se va întâmpla, noi vom continua să ne pregătim aşa cum putem şi să aducem rezultate pentru fotbalul câmpinean", a declarat Mircea Hagianu (foto).
Echipele de juniori ale clubului Hagianu Mircea Junior Câmpina angrenate în campionatele judeţene ocupă următoarele locuri în clasamente:
Juniori B
locul 1, Seria I - cu 30 puncte, la 5 puncte de ocupanta locului secund, CSM II Ploieşti
Juniori C
locul 2, Seria a II-a - cu 18 puncte, la 3 puncte de liderul Petrolul Ploieşti
Juniori D
locul 2 - cu 27 puncte, la 3 puncte de liderul Petrolul Ploieşti

5 comentarii:

  1. Aceeasi "placa" o auzim de ani:"autoritatiile nu sprijina clubul lui Hagianu".Am spus CLUBUL LUI HAGIANU,club privat care percepe taxe(si nu sunt mici) din care Hagianu "traieste" fara impozite la stat ,face antrenamente "platind"catre administratia locala pentru utilizarea terenului cat vrea el pentru ca nu-l controleaza nimeni cate ore face antrenament ,iar la sala la Grigorescu tot din banii parintilor plateste pentru ca a marit taxa pe luna pentru copii.Nu e rautate la adresa lui Mircea dar macar de nu s-ar mai vaita atat si macar ar platii niste ANTRENORI adevarati sa-i invete ceva pe copiii aia pentru banii incasati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acumulari fizice.Da,sunt absolut necesare,dar filozofia acestui club e falimentara,punand in fruntea prioritatilor factorul fizic(repet ,cu importanta lui),in detrimentul coordonarii si Imbunatatirii tehnicitatii in regim de viteza,in criza de spatiu si timp!Poti atinge toti factorii in combinandu-i,oferind copiilor si placerea de a atinge mingea.Dar asta e alta mancare de peste,pe care marii antrenori(sau mai bine grasii)T si P cu 12 clase impreuna nu au de unde sa le stie!Cat despre performantele copiilor,acele locuri 1 sau 2 ,sunt meritorii,dar sa ne uitam si la celelalte competitoare care cu o exceptie-Petrolul,sunt vai mama lor!Asa ca nea Mircica nici nu te mai lauda si nici nu te mai vaita!Fa-ti ordine in club(alti antrenori) si,poate asa va mai rasari si de la HM Junior un jucator care sa joace macar la liga 2!Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai ce sa învețe de la toader si putinica? Astia s-au retras înainte sa se apuce de fotbal.. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai muriti de invidie apucati-va sa antrenati si voi grupe de copii pe urma puteti comenta .

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie verificată firma HM Junior câti angajați cu carte munca are????si câte taxe plăteste???la stat

    RăspundețiȘtergere