sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Stăncioiu a sunat adunarea!

În această după-amiază, s-a reunit şi lotul formaţiei Tricolorul Breaza, care a avut o primă jumătate de sezon foarte slabă. La reunirea lotului au răspuns la apelul antrenorului Florin Stăncioiu (foto) 16 jucători, noutăţile de la acest moment fiind portarul Jilavu (de la Caraimanul Buşteni) şi Georgescu (CSM Ploieşti).
Despre momentul reunirii lotului şi noutăţile momentului, Florin Stăncioiu a declarat: "Deocamdată avem la primul antrenament al anului 2016 un număr de 16 jucători, dar în zilele  următoare vor mai veni câţiva, astfel încât să putem crea o echipă cât mai competitivă, cu care să ne putem îndeplini obiectivul
- menţinerea în primul eşalon judeţean. Am realizat deja un program pentru prima parte a acestei perioade de pregătire, un program axat pe pregătire fizică, dar şi pe sală şi teren sintetic. Avem la dispoziţie sala de la Liceul Aurel Vlaicu, astfel încât putem spune că avem condiţii foarte bune să ne pregătim".

5 comentarii:

  1. Asa cum ne-a obisnuit de cand a revenit la Tricolorul(nicio legatura cu echipa vanduta de taticul lui Stancioiu-secu' Anghelache la Iasi),marele antrenor are obiectiv salvarea de la retrogradare!Pai asta e obiectiv de performanta?Dar asa e cand esti platit din banii contribuabililor si nimeni nu te intreaba cate antrenamente faci,cum le faci ,la ce ora vii la serviciu,cand pleci,cand te duci la pariuri s.a.m.d!Apropo,cate echipe retrogradeaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde cate se retrag :)) cat despre tata stancioiu adio si n am cuvinte

      Ștergere
  2. Lasa ca va duceti la Cornu si umpleți iar sacul.. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca poate ai treaba si te retinem taranusule

      Ștergere
    2. MAI PANARAMA CE ESTI DU TE LA STADION SA VEZI CE FACE MA SARACIA DR

      Ștergere