luni, 1 octombrie 2012

Alexandru Tudor arbitrează joi meciul PSV Eindhoven - Napoli

Alexandru Tudor (foto) a fost nominalizat să conducă un joc din grupele Europa League, etapa a doua, programată pentru joi, 4 octombrie. Astăzi, UEFA a anunțat că este vorba despre partida PSV Eindhoven - Napoli, care va avea loc de la ora 22.05 (ora României), pe ”Philips Stadion” din Eindhoven. Detalii despre stadion și oraș, aici. Tudor va merge la Eindhoven împreună cu asistenții Cristian Nica și Aurel Oniță, adiționalii Ovidiu Hațegan și Sebastian Colțescu și rezerva Octavian Șovre.
Tudor a mai arbitrat o singură dată formația olandeză PSV Eindhoven pe 16 februarie anul trecut, în 16-imile Europa League, Lille - PSV 1-1, Tudor fiind ajutat atunci de Cristian Nica și Aurel Oniță (asistenți), Marius Avram și Ovidiu Hațegan (adiționali) și Radu Petrescu (rezervă). De asemenea, Tudor a mai arbitrat în Olanda, pe 4 octombrie 2007, AZ Alkmaar - Pacos Ferreira 0-0, în turul I al Cupei UEFA, atunci ajutoarele lui Tudor fiind Aurel Oniță și Nicolae Marodin, și pe 20 octombrie 2011, AZ Alkmaar - Austria Viena 2-2, în grupele Europa League, alături de Cristian Nica, Aurel Oniță, Marius Avram, Ovidiu Hațegan și Radu Petrescu.
La Eindhoven a mai fost o brigadă din România, pe 9 mai 1978, în manșa secundă a Cupei UEFA, PSV Eindhoven - Bastia 3-0, cu Nicolae Rainea, Francisc Kolossi și Constantin Dinulescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu