luni, 1 octombrie 2012

S-au stabilit meciurile lui Tudor și Kovacs în preliminariile CM, pe 16 octombrie

Vă anunțam în urmă cu câteva zile că Alexandru Tudor și Istvan Kovacs au fost desemnați să conducă partide din preliminariile Cupei Mondiale, în data de 16 octombrie. Astăzi, în premieră pentru România, vă prezint și meciurile pe care le vor conduce cei doi.
Alexandru Tudor, la Croația - Țara Galilor
Alexandru Tudor, Cristian Nica, Aurel Oniță și Radu Petrescu se vor afla la meciul Croația - Țara Galilor. Meciul se va disputa la Osijek, pe ”Stadion Gradski vrt”. Detalii depsre oraș și stadion, aici.Pentru Tudor va fi al 12-lea meci oficial interțări. Deși se află pe lista FIFA din anul 2001, Tudor nu a mai arbitrat niciodată vreuna dintre cele două reprezentative și nici măcar nu a mai condus vreun meci în Croația!
Istvan Kovacs, debut la un meci de seniori interțări la Letonia - Liechtenstein
Istvan Kovacs, Zoltan Szekely, Mikloș Nagy și Cristian Balaj vor arbitra partida Letonia - Liechtenstein, care va constitui debutul lui Kovacs la centru la un meci internațional oficial de seniori. Partida va începe la ora locală 20.00 și se va disputa la Riga, pe stadionul ”Skonto”. Detalii despre stadion și oraș, aici. Kovacs a mai fost în Letonia, pe 30 iunie anul trecut, atunci când a condus jocul Daugava - Tromso IL 0-5, în primul tur preliminar al Europa League.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu