marți, 2 octombrie 2012

Amical: Unirea Câmpina - CSM Câmpina 3-1. Amorăriței, Iosif, Pantilie - lecție de arbitraj!

Cel de-al patrulea ”Derby della Campina” a fost arbitrat de aceeași brigadă care a condus și precedenta confruntare dintre cele două echipe câmpinene: Mihai Amorăriței, Nicolae Iosif și Dragoș Pantilie. La un meci de o asemenea încărcătură, cu atâtea evenimente, un meci foarte greu de arbitrat, brigada lui Amorăriței a fost de nota 10!
Dacă asistenții nu au avut foarte multe faze, dar l-au ajutat bine pe Amorăriței, tânărul arbitru câmpinean a avut un meci greu, pe care l-a dus la sfârșit la superlativ. Amorăriței a crescut mult în calitatea arbitrajului.
Îl știu de pe băncile școlii de abritri și pot spune în deplină cunoștință de cauză că a ajuns la momentul la care poate face pasul decisiv spre Liga I. A dat dovadă de multă maturitate, a fost foarte ferm atunci când jocul se impunea, a știut să-și impună deciziile și a controlat perfect jocul, lărgind ”hățurile” în puținele momente în care jucătorii au încercat să și joace fotbal.
În concluzie, Amorăriței a dat în această după-amiază o lecție de arbitraj, iar dacă vreun membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor ar fi fost astăzi în tribunele stadionului ”Rafinăriei” în următoarea etapă a Ligii I, Amorăriței ar fi delegat la un meci din primul eşalon!

3 comentarii:

  1. Felicitari d-le Amoraritei!!!Le dai clasa celor care se credeau arbitii perfecti...e foarte bine ca prea se credeau cei mai tari.. si dau si exemple de ,,specimene din astea tari,, Marcel,Piciu si inca vreo cativa,se stiu ei...
    Inca o data felicitari si asteptam sa te vedem la nivel national,european..

    RăspundețiȘtergere