marți, 2 octombrie 2012

Amical: Unirea Câmpina - CSM Câmpina 3-1. Circul lui Victor Roșca

Antrenorul CSM-ului, Victor Roșca, a părut că a abordat amicalul Unirea Câmpina - CSM Câmpina ca o revanșă. Extrem de tensionat, Roșca s-a dat în spectacol, dar show-ul său a fost mai degrabă un circ.
Prima parte a circului oferit de Victor Roșca s-a derulat în minutul 18, atunci când Amorăriței l-a eliminat absolut corect pe Nae.
Roșca a intrat pe teren și a început să arate ce și cum se întâmplase în opinia sa
Văzându-l pe Roșca în acțiune și alții (jucători ai CSM-ului sau din staff-ul tehnic) au prins curaj intrând pe teren să-i ceară socoteală lui Amorăriței, Ulterior, ei au susținut că intraseră să-l potolească pe Roșca, dar imaginile sunt destul de concludente...
Văzând că nu are nici o șansă în fața lui Amorăriței, Roșca s-a dus să se plângă și la asistentul Iosif. Tot fără nici o șansă...
Roșca a ”sărit calul” și mai rău în minutul 30, atunci când a protestat vehement la o banală lovitură de colț, just acordată de Amorăriței.
Arbitrul câmpinean a oprit executarea loviturii de la colț și a venit în dreptul băncii tehnice a CSM-ului, în tot acest timp Roșca vociferând și protestând. Firesc, Amorăriței l-a invitat în tribună. Și de aici circul a luat proporții...
Victor Roșca îl ignoră pe arbitrul Amorăriței, se așează pe banca tehnică și pare a nu fi dispus să respecte decizia arbitrului. Sigur pe sine, Amorăriței arată cele trei minute și le spune oficialilor CSM-ului că dacă în 3 minute antrenorul Victor Roșca nu părăsește incinta terenului de joc va fluiera finalul partidei. Și spre lauda sa, s-a menținut pe poziție, una absolut corectă și regulamentară.
Spectatorii au început să-l huiduie pe Roșca, iar antrenorul Unirii, Florin Stăncioiu a venit în fața băncii CSM-ului invitându-l că meargă în tribune: ”Stăm să ne uităm, doar am venit să jucăm!”, i-a spus Stăncioiu lui Roșca.
În ciuda insistențelor tuturor și a hotărârii lui Amorăriței, Roșca nu se clintea de pe banca tehnică. Doar la intervenția președintelui CSM-ului, Virgil Guran, Roșca a urcat în tribună: ”A fost corner clar, a avut dreptate arbitrul! Am văzut și eu de aici! Hai să nu facem circ!” Era, totuși, prea târziu pentru Victor Roșca, un antrenor cu pretenții!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu