marți, 29 ianuarie 2013

”Don Lică”, încă un act de ”șmecherie”

La recenta întâlnire de la Mogoșoaia a conducerii FRF cu reprezentanții AJF-urilor, după cum v-am anunțat deja, Mircea Sandu s-a luat de ”Don Lică” invitându-l să intre în legalitate și să prezinte spre ratificare Comitetului Executiv al FRF mult discutatul Statut al AJF Prahova. ”Și care să nu aibă prevederi contrare statutului-cadru al FRF sau prin care doar o singură persoană să poată candida la funcția de președinte”, după cum a aținut să puncteze Mircea Sandu uitându-se fix spre ”Don Lică”.
Ei bine, ce a făcut ”Don Lică”? Practic, îi dă cu flit boss-ului de la Casa Fotbalului!
Procedura firească ar fi fost să transmită Statutul aprobat la Adunarea Generală din decembrie anul trecut spre ratificare Comitetului Executiv al FRF și apoi să înregistreze la Judecătoria Ploiești modificarea. ”Don Lică” a mai găsit o șmecherie și a depus direct la Judecătoria Ploiești actele necesare înregistrării modificării Statutului, după cum se poate vedea de pe pagina oficială a instanței respective.
Este clar că ”Don Lică” a încercat din nou șmecherie din arsenalu-i specific. Îi va merge și de această dată?
Îl va pune justiția la respect? Sau îl va pune ”Nașu'” la punct? Un subiect de urmărit...

4 comentarii:

  1. El nu stie sa conduca decat prin smecherii. Este campion la asa ceva, sa vina cu idei constructive pentru AJF nu gandeste. De fapt e greu pentru el.

    RăspundețiȘtergere
  2. dar de unde sti tu ca nu a trimis intai statutul catre Comitetul executiv?Gandeste-te inainte sa dezinformezi...dar de lupta pentru ciolan......te credeam altfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dincolo de tonul inadecvat si da faptul ca nu am inteles de unde obedienta fata de Don Lica, totusi, raspuns: spre deosebire de AJF, la FRF apare ordinea de zi a sedintelor Comitetului Executiv pe site. Singura sedinta a Comitetului Executiv al FRF din aceasta perioada a fost pe 23 ianuarie si ratificarea statutului ajf prahova nu a figurat pe ordinea de zi. Cat despre ciolan... pofta mare!

      Ștergere
  3. bai dar de ce daca sti ceva despre prietenul tau de la ajf de ce nuu bagi un procuror pe fir?sau de ce nu ii faci un material si il pui pe masa ca astia de la anti-coruptie dabia ii asteapta pe astia "don lica al tau" :d si daca pui un astel de material chiar sunt curioas daca mai poate sa faca el vreo smecherie

    RăspundețiȘtergere