miercuri, 23 iulie 2014

Amical: Conpet Ploieşti - Fortuna Poiana Câmpina 1-6

În primul meci amical al verii, Fortuna Poiana Câmpina a jucat la Strejnic, în faţa formaţiei Conpet Ploieşti.
Partida a început la ora 10.45, în condiţii de ploaie, iar întâlnirea a fost condusă de Andrei Moroiţă - Constantin Pantilimonescu, Dan Andrei.
Eusebiu Tudor a trimis în teren următorul "11" pentru Fortuna: Fernand - Birău, M. Marin, Dobrosavlevici, Savin - Honciu, M. Stanciu - Năstase, Roman, Dragu - Tudorache.
Repriza a doua, Tudor va folosi o altă garnitură: Stroescu - Cristescu, B. Şandru, Răuţă, Damian - Minciună, Cioinac - V. Munteanu, Sziga, Buhuşi - Antohi.
Fortuna a deschis scorul în minutul 12, prin Honciu, care a transformat o lovitură liberă de la 20m. În minutul 40, Roman a dublat avantajul Fortunei, reluând din apropiere o centrare de pe partea dreaptă. Prima repriză a fost total la discreţia oaspeţilor, în garnitura Conpetului regăsindu-se preponderent juniori şi doar trei jucători din formaţia care încheia sezonul trecut în Liga a 3-a.
În repriza secundă, tot Fortuna s-a instalat cu autoritate în jumătatea adversă de teren, înscriind de alte două ori: minutul 50 - Minciună, cu un şut superb, de la 25m, direct în vinclu; minutul 54 - V. Munteanu, cu o "scăriţă" de efect, din interiorul suprafeţei de pedeapsă adverse. Conpetul a reuşit să reducă din diferenţă prin V. Savu, în minutul 77, pentru ca pe final V. Munteanu (min. 83) şi Antohi (min. 90) să stabilească scorul final al acestui prim meci amical: 6-1 pentru Fortuna.
Antrenorul Eusebiu Tudor nu a apelat pentru acest meci la serviciile portarilor Zegheru şi I. Popescu, precum şi ale jucătorilor Feier, Stavilă, Fatai şi Crosman, care au stat doar în tribună.
Primul cantonament din această vară al Fortunei se încheie vineri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu