miercuri, 30 iulie 2014

Modernizarea terenului "Petrol" e aproape gata

După luni - ca să nu spun ani - de când se tot discută de modernizarea terenului "Petrol" din Câmpina, în fine, lucrurile sunt aproape de finalizare. Ieri a avut loc recepţia lucrării de modernizare a suprafeţei de joc, dar la teren încă se mai lucrează... Pentru că doar după ce a fost aproape gata montarea covorului sintetic s-au trezit oamenii că este nevoie şi de porţi de fotbal (!!!), de plase în spatele porţilor, de un gard nou care să împrejmuiască suprafaţa de joc şi altele.
În momentul de faţă, lucrarea propriu-zisă de montare a covorului sintetic atât pentru terenul de fotbal, cât şi cele trei culoare pentru atletism în jurul terenului de fotbal, este finalizată. Mai mult, aici au loc zilnic antrenamente ale echipelor de juniori ale cluburilor Hagianu Mircea Junior Câmpina şi... CSM Câmpina (parcă se desfiinţase acest club!!!) .
În schimb, acum se mai lucrează la finalizarea înlocuirii gardului, la turnarea de bitum pe aleile din jurul arenei, precum şi la instalarea unor stâlpi de iluminat de jur împrejurul suprafeţei de joc. Mai mult, s-a promis că anul viitor vor fi alocaţi bani de la bugetul local pentru realizarea unei tribune şi a cabinelor necesare pentru buna desfăşurare a activităţii sportive aici.
Acum, până la inaugurarea oficială a terenului, Consiliul Local va trebui să aprobe un regulament pe baza căruia să se stabilească cine, cum, în ce condiţii şi pe ce bani poate folosi această arenă.

Un comentariu:

  1. Nu se plateste chirie pentru folosirea terenului ?!? Poate juca si antrena oricine ? Unele cluburi chiar au primit bani pe Legea 350 !

    RăspundețiȘtergere