miercuri, 23 iulie 2014

Eusebiu Tudor părăseşte Fortuna pentru o echipă de primă ligă din lumea arabă

În această seară, la cină, antrenorul Fortunei Poiana Câmpina, Eusebiu Tudor, i-a anunţat pe jucători că a decis să dea curs unei oferte excepţionale din punct de vedere financiar de la o echipă din prima ligă din zona arabă, acolo unde fostul petrolist a mai antrenat până de curând.
Astfel, după ceva mai mult de două săptămâni şi numai un meci amical, Eusebiu Tudor părăseşte Fortuna.
Acum, conducătorii singurei grupări prahovene în eşalonul secund au o grijă suplimentară, fiind nevoiţi să găsească rapid o soluţie pentru banca tehnică a grupării din Poiana Câmpina.
UPDATE - Site-ul liga2.prosport.ro publică în "exclusivitate", la ora 23.21 (!!!) ştirea plecării lui Tudor, singura adăugire fiind că este vorba de o echipă din Qatar.

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intre MERCENARIAT si CUVINTUL DAT! o motivatie "infantila"care te face sa te-ntrebi unde este RESPONSABILITATEA si COMPETENTA la acesti "interesanti"si tot odata "infatuati" antrenorasi?.Dnule CALIN! aveti un antrenor in club care a promovat echipa in liga a 2 a,FLORIN STANCIOIU,cred ca merita o sansa,nu este sofisticat si a dovedit si fidelitate clubului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dle CALIN ce se intimpla la FORTUNA ? Nu cred ca antrenorul a plecat de bine Aveti grija sa nu plece si jucatorii ? Sa fie oare de la bani ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine credeti ca ar putea concura din punct de vedere financiar cu seicii din Qatar? Eu cred ca trebuie sa ne vedem lungul nasului, sunt convins ca a fost o oportunitate, in primul rand financiara, pe care nu stiu cine ar fi putut-o refuza. Si mai cred ca dl. Calin a facut si face multe lucruri si cheltuie multi bani pentru aceasta echipa! Tocmai in el sa dam cu pietre?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere