luni, 21 iulie 2014

Partida Steaua - Stromsgodset va fi arbitrată de Eitan Shmuelevitz, din Israel

În a doua manşă a turului al doilea preliminar al Champions League, miercuri, de la ora 20.30, Steaua Bucureşti va întâlni pe teren propriu formaţia norvegiană Stromsgodset, pe care în tur a învins-o cu scorul de 1-0. Returul de miercuri a fost încredinţat unei brigăzi de arbitri din Israel, formată din Eitan Shmuelevitz - Danny Krasikow, Nissan Davidy - Alon Yefet.
Observatorii partidei au fost desemnaţi portughezul Vitor Melo Pereira - pentru arbitraj, şi englezul Andrew Shaw - pentru joc.
Eitan Shmuelevitz (foto) s-a născut pe 3 martie 1978 şi se află din anul 2012 pe lista FIFA. Este la primul meci în preliminariile Champions League, dar a condus anul trecut, pe 28 noiembrie, în grupele Europa League partida Pacos Ferreira - Fiorentina 0-0. Precedentul meci internaţional condus de Shmuelevitz a fost pe 10 iulie anul acesta, Şahtior Karagandy - FC Shirak Gyumri 4-0, în primul tur preliminar al Europa League. Ajutoarele sale din meciul de miercuri sunt mult mai experimentate: Danny Krasikow (41 ani, din 2001 pe lista FIFA), Nissan Davidy (42 ani, din 2008 pe lista FIFA) şi rezerva Alon Yefet (42 ani, din 2001 pe lista FIFA).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu