marți, 22 iulie 2014

S-a stabilit prima etapă în "Liga lu' Lică"

În această după-amiază a avut loc şedinţa cu delegaţii din "Liga lu' Lică",  printre altele stabilindu-se şi programul turului. În privinţa celor două formaţii care nu se mai înscriu în Liga a 3-a, Astra II Giurgiu şi Conpet Ploieşti, încă nu s-a luat o decizie definitivă,
dar - la acest moment - se discută de o înscriere a formaţiei Voinţa Ciorani în liga intermediară între primele două eşaloane judeţene, deşi această echipă s-a retras la jumătatea unei ediţii precedente de campionat, astfel încât nu ar avea nici o posibilitatea regulamentară de a se înscrie în acest eşalon, decât dacă sacoşele sunt suficient de grele când voor fi puse pe talgerele "Titi" şi "Lică". În ceea ce priveşte formaţia Conpet Ploieşti, nu se pune problema ca aceasta să se înscrie în primul campionat judeţean, cea mai probabilă variantă fiind înscrierea echipei de juniori A în Liga C Prahova, în vreme ce alţi jucători şi o grupă de juniori ar urma să joace pentru nou-promovata în "Liga lu' Lică", Prahova Tg. Vechi. De altfel, primele etape ale acestei echipe în "Liga lu' Lică vor avea loc pe stadionul Conpet" din Strejnic, la arena din Tg. Vechi având loc o serie de lucrări.
Dincolo de toate aceste "artificii" marca "Don Lică", s-a stabilit programul turului, prima etapă fiind programată în week-end-ul 15-17 august, după următorul program:
Progresul Drăgăneşti - Fortuna II Poiana Câmpina
CSO Plopeni - CS Cornu
CS Ceptura - FC Băneşti
Unirea Cocorăştii Colţ - AFC Brebu
Găzarul Surani - Petrolistul Boldeşti
AS Ploieşti - Teleajen Văleni
Tricolorul Breaza - Avântul Măneciu
Gloria Plopu - CS Păuleşti
Prahova Tg. Vechi - CS Blejoi

7 comentarii:

  1. Nu detineti informatii de ultim moment.Astra s-a inscris in Liga a 3-a.Nu mai aruncati in spatiul public stiri care nu le-ati verificat.Nu va onoreaza.As aprecia daca Cioraniul se inscrie in campionatul judetean,are o baza sportiva pe care dvs. nu o aveti in Zona Campina.Vedeti terenul din Cornu,Brebu,chiar si Maneciu,Valenii de Munte si multe altele si ve-ti vedea ca nici o localitate din judetul Prahova nu are o baza materiala ca la Ciorani(in afara de orase binenteles) Va intreb sincer d-le Alexandru,ati fost la Ciorani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca sunteti foarte informat, de aceea imi perimit sa va adresez cateva intrebari.
      1. Unde va juca Astra in Liga a 3-a (probabil Astra II)?
      2. Baza materiala este unicul criteriu pentru performanta?
      Ar mai fi si alte intrebari... dar ma opresc, deocamdata, aici.
      Si inca doua precizari: nu are nici o legatura cu nimic daca am fost eu vreodata sau nu la Ciorani. Iar "ve-ti vedea" nu se scrie asa...

      Ștergere
    2. Inca nu au fost stabilite toate detaliile,cert este ca echipa a fost inscrisa in Liga a 3-a si a fost aprobat bugetul.Baza materiala este determinanta intr-un campionat de fotbal.Nu este unicul criteriu,dar daca nu ai o baza materiala corespunzatoare nu poti juca fotbal. Sunt terenuri in liga A si B,maidane pe care nu se poate juca fotbal indiferent de valoarea jucatorilor. In legatura cu ,,ve-ti vedea" recunosc asa este aveti dreptate,am gresit,dar am observat si am tacut la comentariul dvs.,,Echipa feminina FC BRAZI si-a reluat pregatirile sub comanda unui nou antrenor" ati scris ,,fost antrenor al unie". E corect?Recititi comentariul dvs. daca nu ma credeti. Totusi mergeti la Ciorani sa vedeti o baza sportiva cum trebuie.

      Ștergere
    3. Daca intre o greseala de genul "ve-ti vedea" si una de genul "unie" (in loc de unei), dvs faceti comparatie, atunci m-am lamurit... Daca asa o fi si cu baza sportiva si cu certitudinea dvs ca Astra II Giurgiu din Ciorani la juca in Liga a 3-a, e clar! Si apropo, daca tot vad ca sunteti in tema, veti avea acelasi antrenor? Si nu ma refer la cel despre care se vorbeste, ci la cel care apare in rapoartele oficial, avand initialele M.D.!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    5. Imi cer scuze, dar ai mintea mult prea odihnita pentru mine... Asa ca te rog nu te mai forta!

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere