joi, 24 iulie 2014

CS Cornu se reuneşte duminică pe noul stadion din Cornu!

După ce a reuşit să se salveze de la retrogradare, CS Cornu îşi va relua antrenamentele duminică, 27 iulie, surpriza fiind locul întâlnirii: noul stadion din Cornu, situat în spatele sălii de sport din localitate.
"Am discutat cu domnul primar Nanu şi a fost foarte deschis pentru continuarea activităţii, ba mai mult ne pune la dispoziţie noul stadion pentru realizarea antrenamentelor şi a meciurilor. În această situaţie, am decis împreună cu antrenorul Irimescu să reluăm pregătirile duminică, 27 iulie, de la ora 10.30, la noul stadion, acolo unde vom desfăşura antrenamentele. După minim o săptămână de pregătire, com putea discuta şi despre eventuale meciuri amicale, primul dintre acestea fiind deja programat la sfârşitul săptămânii vitoare, în faţa formaţiei Fortuna II Poiana Câmpina", ne-a declarat Mărgărint "Mara" Ciobotaru, practic, omul care conduce gruparea din Cornu.

4 comentarii:

  1. Mara, nu mai joci pe rafinarie? sau doar etapele cu ceptura?

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes CS CORNU pe noul stadion

    RăspundețiȘtergere
  3. acum chiar ca o sa retrogradati!!!!! v'au venit jucatori noi...:))? fiul primarului, primarul, motociclistul de nepotasu' si ionut manta :))))). cu ei o sa jucati???

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))) anonim 12:14 esti foarte bine informat ...

    RăspundețiȘtergere