marți, 22 iulie 2014

CS Cornu îşi reia antrenamentele săptămâna viitoare

Odată cu exprimarea - deocamdată, la nivel neoficial - a dorinţei cluburilor Astra II Giurgiu şi Conpet Ploieşti de a evolua în sezonul viitor în campionatul judeţului Prahova, având serioase dificultăţi în asigurarea resurselor materiale pentru înscrierea şi desfăşurarea activităţii în Liga a 3-a, se pune problema cum va fi organizată "Liga lu' Lică".
Una dintre variantele luate în discuţie este aceea a retrogradării echipelor CS Cornu şi CS Ceptura, tocmai pentru a face loc celor două echipe care vin din eşalonul superior.
Conducător al formaţiei din Cornu, Mărgărint "Mara" Ciobotaru (foto) s-a arătat de-a dreptul revoltat de o astfel posibilă retrogradare a formaţiei sale: "Noi pe teren am reuşit, în ciuda tuturor dificultăţilor, să ne menţinem în primul eşalon judeţean. Nu mi se pare deloc corect o astfel de retrogradare a formaţiei noastre. Dacă am fi avut 10 echipe în Liga a 3-a şi toate vroiau să se înscrie în campionatul judeţean, ce făceau? Ne retrogradau pe toţi? Nu se poate accepta aşa ceva! Sunt convins că se vor găsi soluţii dacă aceste echipe se vor înscrie în acest campionat. Se poate suplimenta numărul de echipe sau se pot face două serii... Sunt mai multe soluţii!", ne-a declarat "Mara".
În privinţa situaţiei actuale a echipei CS Cornu, "Mara" a mai adăugat: "Încă nu am reluat pregătirile, având ceva probleme în asigurarea situaţiei financiare necesare... Săptămâna viitoare vor fi reluate pregătirile, având deja stabilit un meci amical, sâmbătă, 2 august, cu Fortuna II Poiana Câmpina, meciul urmând a avea lco pe stadionul "Rafinăriei" din Câmpina sau la Filipeştii de Pădure".

Un comentariu:

  1. pai cu ce jucatorii mai joaca echipa asta mare din Cornu??? ca s'au cam imprastiat toti! v'ati batut joc de ei!! sa fiti retrogradati!!!!!

    RăspundețiȘtergere