miercuri, 30 iulie 2014

Meciurile amicale vor fi decisive pentru conturarea lotului Fortunei

De la începutul acestei săptămâni, jucătorii Fortunei se pregătesc sub comanda lui Florin Stăncioiu. Au mai plecat unii jucători, sunt aşteptaţi alţii, lucrurile mişcându-se pentru ca Fortuna să aibă un lot cât mai valoros pentru abordarea primei ediţii de campionat în eşalonul secund al fotbalului românesc. Astfel, în afara jucătorilor despre care v-am anunţat deja că au plecat - Fatai, Feier, Stavilă, Ciobanu şi Lupeş - în ultimele zile s-a renunţat şi la
portarul camerunez Fernand, precum şi la fundaşul Răuţă, în ambele cazuri fiind vorba de probleme în actele respectivilor jucători.
În schimb, Stăncioiu mai aşteaptă noi jucători, unii dintre ei provenind de la Academia Hagi. Dar mai sunt şi alţii...
În privinţa lotului pe care l-a găsit la Fortuna, antrenorul Florin Stăncioiu ne-a declarat: "Îmi este greu să dau în verdict în privinţa lotului după două-trei zile. Cu siguranţă vor mai veni jucători, vor mai fi testaţi, probabil la unii se va renunţa, astfel încât în noua ediţie de campionat să facem o figură cât mai frumoasă şi să ne îndeplinim obiectivul de clasare în primele locuri ale clasamentului. Aştept meciul de mâine şi meciurile din cantonamentul de la Târlungeni pentru a mă pronunţa asupra tuturor jucătorilor şi să conturez formula de joc, pentru că meciurile amicale sunt baza luării unor decizii în acest sens".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu