luni, 28 iulie 2014

Florin Stăncioiu este noul antrenor principal al Fortunei

După ce Eusebiu Tudor a acceptat o ofertă "de nerefuzat", după propria-i mărturisire, din Qatar, Fortuna Poiana Câmpina a încheiat primul stagiu de pregătire centralizată fără antrenor principal. Oficialii singurei echipe prahovene din eşalonul secund au anunţat că astăzi vor face public numele noului tehnician. Şi s-au ţinut de cuvânt, numele acestuia fiind... Florin Stăncioiu (foto). Adică, exact antrenorul cu care Fortuna a promovat din Liga a 3-a după un parcurs aproape incredibil: în 24 de meciuri (14 în campionat şi 10 în play-off), în care a înregistrat 22 victorii, o remiză şi o înfrângere, cu un golaveraj de 74-9!
Stăncioiu are avantajul că a mai lucrat cu patronul Radu Călin, ştie exigenţele acestuia, cunoaşte bine lotul de jucători şi, mai ales, are de partea sa performanţa de a fi promovat cu Fotuna la finale sezonului precedent. În plus, poate deloc de neglijat, Stăncioiu este foarte apreciat de spectatorii din zona Câmpina.
Stăncioiu va fi ajutat de asistenţii pe care i-a adus Eusebiu Tudor - secundul Ştefan Odoroabă, antrenorul cu portarii Cornel Cernea şi preparatorul fizic Bogdan Aldea.

4 comentarii: