miercuri, 30 iulie 2014

La Fortuna a venit Arnăutu

La antrenamentul de astăzi al singurei formaţii prahovene din eşalonul secund, Fortuna Poiana Câmpina, s-a aflat şi Sergiu Arnăutu (foto).
După ce a încercat să ajungă la un acord cu Unirea Slobozia, Arnăutu s-a înregimentat sub comanda noului antrenor al Fortunei, Florin Stăncioiu. De altfel, tehnicianul Fortunei ne-a declarat:
"Da, Arnăutu este jucătorul nostru şi am convingerea că ne va fi de un real folos în noua ediţie de campionat. Este un jucător experimentat, valoros şi cred că se va integra foarte bine în lotul nostru".
Este aşteptat şi Chipirliu
Florin Stăncioiu ne-a mai precizat că mizează pe sosirea în aceste zile sub comanda sa şi a unuia dintre golgheterii ediţiei trecute de campionat, Chipirliu. "Am discutat chiar astăzi cu el - ne-a declarat Stăncioiu - şi mi-a transmis că şi-a rezolvat problemele şi îl aşteptăm să ni se alăture. Este un atacant periculos, care şi-a demonstrat din plin valoarea în ediţia trecută de campionat. Din păcate, el a pierdut o bună parte din pregătire. Va trebui să-i facem un program de pregătire separat, să-l aducem la acelaşi nivel cu ceilalţi jucători şi treptat-treptat să se integreze în lot".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu