sâmbătă, 18 iulie 2015

Amical. AS Tufeni - Tricolorul Breaza 2-4

Amical interesant în această dimineaţă la Tufeni, acolo unde nou-promovata în "Liga lu' Lică", AS Tufeni, a întâlnit una dintre formaţiile consacrate din acest eşalon, Tricolorul Breaza. Partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor cu scorul de 4-2, după 1-1 la pauză.
"Nu ne-a interesat rezultatul, ci doar să rulăm întreg lotul pe care antrenorul Robert Stoica l-a avu la dispoziţie. În aceste condiţii, după prima repriză, când am evoluat cu o formulă mai aproape de cea cu care vom aborda noua ediţie de campionat, am convingerea că nu ne vom face de râs", a spus preşedintele formaţiei din Tufeni, Giani Chiotoroiu.
Noutăţile din acest moment în lotul tufenarilor sunt Bogdan Anghel şi Valentin Iordache, ambii de la CS Blejoi, Bogdan Ionică - jucăător aparţinând de CSO Plopeni, dar care a evoluat în sezonul trecut la Voinţa Livadea, dar şi juniorul Vişan, 17 ani, care aparţine de HM Junior Câmpina, dar care a evoluat în sezonul trecut la grupa de juniori a CSM Câmpina antrenată de Robert Stoica.
Golurile formaţiei din Tufeni în amicalul de astăzi au fost marcate de Bogdan Anghel şi juniorul Vişan. De partea cealaltă, golurile brezenilor au fost marcate de Vintilă (2), M. Vişan şi Bunea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu