luni, 13 iulie 2015

Ilioiu şi-a perfectat înţelegerea cu FC Băneşti

După ce sâmbătă anunţam că mijlocaşul Bogdan Ilioiu îl anunţase pe antrenorul Robert Stoica, de la AS Tufeni, că nu va mai continua la nou-promovata în "Liga lu' Lică", astăzi, fostul echipier al CSM-ului a parafat înţelegerea cu noua sa formaţie - FC Băneşti. Bogdan Ilioiu (foto) va intra de la următorul antrenament sub comanda antrenorului Ion Burchi în programul normal de pregătire al echipei. "Da, astăzi am perfectat transferul lui Bogdan Ilioiu şi constat că încet-încet la Băneşti se reface vechea echipă a CSM Câmpina, un proiect bun, dar care s-a încheiat aşa cum s-a încheiat... Mai avem nevoie de unu-doi jucători, pe care sper să reuşim să-i transferăm cât mai curând pentru
a face pregătirea în formulă cât mai apropiată de cea finală cu care vom începe jocurile oficiale în noul sezon", a declarat antrenorul băneştenilor, Ion Burchi.

8 comentarii:

  1. Ati facut un obicei sa luati jucatori de la Tufeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un transfer foarte foarte bun, banestiul o sa aiba un mijloc si atac de locurile 1-2 cu apararea sta bine, asa ca nu mai ramane decat sa faca o pregatire fizica puternica .Rezultatele vor veni de la sine inca o data bravo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai Ioane la lotul asta nu prea mai e nevoie de tine,echipa chiar cred ca s-ar clasa pe un loc superior fara antrenor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu s-a facut un obicei din a lua jucatori de la Tufeni ca nu aveti voi fotbalisti acolo:))) Ilioiu e din Campina nu din Tufeni:)) si a plecat ca nu i-ati dat voi banii pe care i-a cerut el! asa ca ciocu mic ca o sa luati 10-0 cand jucati cu Banesti:))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ganju, Burloiu, Negreanu, Ilioiu.....fosti CSM...se incheaga o echipa frumoasa la Banesti! bravo lor...!

    RăspundețiȘtergere
  6. serifu de la 16,22, nu sunt din tufeni dar daca se termina banii si la voi ce faceti ? nici femeia de servici nu mai ramane in incinta stadionului, iti zic eu taticu . asa ca stai parcat ca e polei .

    RăspundețiȘtergere
  7. echipa de pluton cu tot cu ilioiu vostru locul 3-4 si cam atat si mai trece un an in care burchi mai face 1 an vechime pe cartea de munca un semn de intrebare ptr oameni din conducere dar leafa merge patroni sint pacaliti si banesti se zbate in anonimat de ani de zile.Hai Banesti la promovare

    RăspundețiȘtergere
  8. Unde crezi ca ar mai putea "antrena" Burchi?Dela CSM cu toti jucatorii astia tot a fost dat afara din lipsa de rezultate de Guran.

    RăspundețiȘtergere