sâmbătă, 25 iulie 2015

CSM Ploieşti va juca în "Liga lu' Lică" în locul formaţiei Găzarul Surani

La numai câteva zile de când s-a stabilit programul primului eşalon judeţean, au şi început... mişcările. Astfel, CSM Ploieşti a ajuns la un acord cu Găzarul Surani, căreia îi va prelua locul în "Liga lu' Lică"! Problema formaţiei ploieştene, care va fi antrenată de fosta glorie a Petrolului, Octavian Grigore, este că încă nu are un lot, în zilele următoare fiind programate o serie de trialuri la Strejnic.
Acum, în prima etapă a "Ligii lu' Lică", Găzarul Surani ar fi trebuit să întâlnească pe teren propriu formaţia FC Băneşti, dar gruparea pregătită de Ion Burchi nu va mai merge la Bălţeşti, ci... acolo unde va juca nou-înfiinţata CSM Ploieşti.
Firesc, l-am întrebat pe Ion Burchi (foto) ce părere are despre această modificare, una care îl priveşte cât se poate de direct. "Nu am ştiut de această modificare şi ceea ce pot să spun este că mă surprinde. Dar, asta e... trebuie să jucăm cu oricine am fi programaţi. Acum pe de o parte, este un lucru bun, pentru că m-am săturat să ne schimbăm prin nu ştiu ce şcoală şi de condiţiile care sunt la Bălţeşti. Măcar, poate CSM Ploieşti va juca în Ploieşti pe un teren mai bun, în condiţii mai civilizate, poate chiar cu o echipă mai bună, astfel încât calitatea fotbalului din acest eşalon să crească. Pe de altă parte, pentru noi CSM Ploieşti este o mare necunoscută. Dincolo de faptul că este o echipă care în acest moment nu există, pentru că nimeni nu ştie ce jucători va avea în componenţă, nu ştim absolut nimic despre noul nostru adversar".
În plus, dincolo de toate acestea şi dincolo de o posibilă creştere a nivelului competiţiei, este foarte greu de găsit suportul regulamentar pentru o astfel de modificare. În plus, echipele nou-promovate, care au muncit cel puţin un an înainte, au cheltuit bani, ce ar trebui să înţeleagă?! Puteau să înfiinţeze o echipă abia în această vară, să nu mai cheltuiască atâţia bani, să treacă prim emoţiile atâtor meciuri şi... tot acolo ar fi jucat. E corect?!

8 comentarii:

  1. Ioane pentru tine o necunoscuta e insusi forbalul dar tu nu realizezi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alte manevre...s a mai facut si gazaru cu niste banuti pe banii prostilor din ploiesti!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Rusine si celor din Surani si celor de la csm!!!pacat de copiii aia din surani care tinand cont de conditiile pe care le au avut tot au mai jucat cate ceva fata de alte echipe!!!si au castigat locul in primul esalon judetean pe teren si cred ca meritau sa continue tot in liga A.

    RăspundețiȘtergere
  4. forbalul ?.....anonimule ..de la ce echipa te am dat afara ? pai tu stii ma ceva de echipa asta ..nici nu meriti sa -ti raspund dar ....fii sanatos .

    RăspundețiȘtergere
  5. acum,firesc ar fi ca suranii sa joace in liga C,.......de urmarit :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vlad Robert(mojo)26 iulie 2015 la 19:48

    Joc la Surani si deocamdata nu se stie nimic daca va fi o fuziune cu CSM,sau daca cedam locul,astea sunt doar speculatii ale presei ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exista la ajf deja o hartie prin care echipa voastra renunta la locul ei in favoarea CSM Ploiesti. ca nu stiti voi, e alta treaba!

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere