miercuri, 22 iulie 2015

Mişcări de trupe în tabăra formaţiei CS Cornu

Duminica trecută, CS Cornu ar fi trebuit să întâlnească pe teren propriu echipa AS Mislea, dar partida nu a mai avut loc după ce oficialii formaţiei din Mislea au anunţat în dimineaţa jocului că nu mai pot onora invitaţia la Cornu. În aceste condiţii, elevii lui Mihai Dinu s-au împărţit în două echipe şi au disputat un joc-şcoală.
În altă ordine de idei, în tabăra formaţiei din Cornu s-au consemnat destule mişcări de trupe. Pe de o parte, doi dintre jucătorii importanţi în angrenajul tactic gândit de Mihai Dinu, Olariu şi Mustafa, au fost convinşi să revină la echipă, după ce îşi încercaseră norocul prin alte părţi. În schimb, s-au oficializat plecările lui Datcu (la CS Tunari) şi a lui Militaru (la FC Zagon). În acelaşi timp, în probe se află în aceste zile la formaţia din Cornu jucătorii Beju (care a evoluat până acum pentru AFC Brebu) şi Codreanu, jucător care aparţine lui CSO Plopeni.
Cei doi, dar şi o serie de tineri din pepiniera proprie, vor avea ocazia să joace în următoarele două meciuri amicale programate pentru gruparea lui Mihai Dinu - joi, de la ora 18.00, cu CS Blejoi; sâmbătă, ora 10.00, cu Petrolul Băicoi, ambele pe teren propriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu