miercuri, 22 iulie 2015

Reacţii după stabilirea programului primei etape din "Liga lu' Lică"

După cum vă anunţam ieri, s-a stabilit programul noii ediţii a campionatului judeţean. Prima etapă va avea loc în week-end-ul 14-16 august, după următorul program:
AFC Brebu - CS Ceptura
CS Păuleşti - Teleajen Văleni
Unirea Urlaţi - Progresul Drăgăneşti
AS Tufeni - Avântul Măneciu
CSO Plopeni - CS Cornu
Astra II - Tricolorul Breaza
CS Blejoi - Unirea Cocorăştii Colţ
Voinţa Surani - FC Băneşti
Iată şi câteva reacţii din partea unor oficiali ai echipelor din zona Câmpina.
Ion Burchi, antrenor FC Băneşti: "Şi sezonul trecut părea că avem prima etapă un meci uşor, în deplasarea de la Ceptura şi ne-am făcut singuri meciul greu. Sper să nu repetăm experienţa... Prima etapă este întotdeauna un meci mai greu, pentru că toate echipele, mai ales când joacă pe teren propriu, vor să înceapă cât mai bine. În ediţia trecută de campionat, am învins în două rânduri această echipă, dar meciurile din prima etapă sunt întotdeauna mai dificile. Din păcate, nu sunt mulţumit pentru că nu avem suficient timp la dispoziţie pentru o pregătire temeinică, aşa cum mi-aş fi dorit. Oricum, vom juca şi meciul din deplasare cu Voinţa Surani la victorie, aşa cum vom aborda toate partidele din această ediţie de campionat".
Mihai Dinu, antrenor CS Cornu: "Jucăm în prima etapă cu una dintre cele mai valoroase echipe din campionatul judeţean, CSO Plopeni. Nu pot considera că este un avantaj pentru noi, dar nici un dezavantaj, pentru că vom avea posibilitatea să vedem exact care este nivelul nostru. De altfel, şi majoritatea meciurilor amicale din această vară am încercat să le avem în compania unor adversari cât mai valoroşi, pentru a ne verifica exact potenţialul şi nivelul de pregătire la fiecare moment în parte. Am adus o serie de jucători experimentaţi şi ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă în faţa unui adversar foarte greu. Obiectivul nostru pentru acest sezon este clasarea în prima parte a ierarhiei, pentru a nu mai avea emoţiile din ediţia precedentă de campionat".
Giani Chiotoroiu, preşedinte AS Tufeni: "Ne aşteaptă un meci greu, mai ales pentru debutul în acest eşalon, întâlnind formaţia Avântul Măneciu. Sper să avem un început bun, mai ales că eu consider că ne-am pregătit bine. Prestaţiile din meciurile amicale ne îndreptăţesc să credem că putem face faţă cu succes rigorilor acestui eşalon, dar este important să avem un joc bun şi un rezultat pozitiv. Sper ca şi di punct de vedere organizatoric să fim la nivelul eşalonului de elită al campionatului judeţean, iar lumea să vină în număr tot mai mare la stadionul din Tufeni şi să contribuie la reuşita spectacolului sportiv şi să ne ajute să obinem o victorie frumoasă".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu