miercuri, 22 iulie 2015

Amical. Tricolorul Breaza - FC Băneşti 4-3

Formația brezeană a reușit o nouă victorie în seria de amicale ce preced startul sezonului 2015-2016, scor 4-3, cu finalista fazei județene a Cupei României din sezonul precedent, FC Bănești.
Deși oaspeții au început mai tare jocul și au condus din primele minute cu 1-0 și au mai avut câteva ocazii bune, jucătorii brezeni și-au menținut concentrarea, au echilibrat jocul și până la pauză au înscris de trei ori în poarta adversă, prin Vișan (2) și Bunea din penalty, ratând și ei ocazii bune de a majora diferența de scor. În partea a doua, jocul a fost, de asemenea, echilibrat ca ocazii, băneștenii reușind, prima dată, să reducă din diferență pentru 3-2, ecartul fiind însă refăcut prin reușita tânărului Marius Duricu. Spre final, echipa oaspete a stabilit scorul final, 4-3 pentru "tricolori". Golurile formaţiei oaspete eu fost marcate de Băcioiu şi Dobrinoiu - 2).
Pentru formaţia brezeană, antrenorul Marius Vișan a aliniat următorul "11": Iscru - Soreanu, Basma, Neagu, Grigoraș, Fl. Voinea, Chivu, A. Duricu, Bunea, Vișan, Vintilă. Au mai evoluat: D. Constantin - Mușea, Cârciu, M. Duricu, I. Călin, Anghel. (Sursa text: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.)
De partea cealaltă, Ion Burchi a trimis în teren pentru FC Băneşti pe: Stroescu - Turcu, Burlacu, Crăciun (Fortuna II), Neagu (Astra II) - Iancu, Ilioiu (AS Tufeni), Băcioiu, Roşu - Nichifor, Hromei. Au mai jucat: Diaconu (Fortuna II) - Gânju, Burloiu, Dobrinoiu, Dudău, Matache.

4 comentarii:

  1. A fost 4-4 Dobrinoiu 2 , Nichifor si Rosu la Banesti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai văzut alt meci

      Ștergere
    2. de ce 4-4 draguta?nu suportati sa pierdeti nici macar in amicale?sau faptul ca ati luat gol de la un copil de 14 ani te face sa te simti ofuscat?app data viitoare da i pe gsp sa fii si tu pe aceeasi frecventa cu restul spectatorilor.te pup

      Ștergere
  2. Pacat de lotul celor din Banesti.Nu vor putea nici anul asta avea o calitate a jocului mai buna cu Ion antrenor.N-are nicio idee de ce ar trebui sa joace echipa ,asa ca fiecare face cel taie capul pe teren.

    RăspundețiȘtergere