vineri, 24 iulie 2015

Maghiarul Istvan Vad arbitrează returul partidei Partizan Belgrad - Steaua

După ce zilele trecute v-am anunţat că prima manşă a dublei din turul al treilea preliminar al Champions League dintre Steaua Bucureşti şi Partizan Belgrad va fi arbitrată de olandezul Kevin Blom, astăzi s-a anunţat şi cine va oficia la returul de la Belgrad.
Programat miercuri, 5 august, de la ora 21.45 (ora României), jocul de la Belgrad va fi condus de maghiarul Istvan Vad (foto). Acesta va fi ajutat de asistenţii Peter Berettyan, Laszlo Viszokai şi rezerva Adam Farkas.
Observator de arbitri a fost delegat italianul Luciano Luci, iar observator de joc - Mark Blackbourne (Anglia).
Istvan Vad s-a născut pe 30 mai 1979, locuieşte la Budapesta şi se află pe lista FIFA din anul 2007. Arbitrează în grupele Champions League, unde a acumulat deja 5 partide, şi a mai oficiat la Campionat European Juniori sub 19 ani din Ucraina 2009, Jocurile Olimpice de Tineret Singapore 2010 (finala Bolivia - Haiti 5-0), Cupa Mondială Juniori sub 20 ani din Columbia 2011, Cupa Mondială Juniori sub 20 ani din Noua Zeelandă din acest an. A mai arbitrat un meci al unei echipe româneşti, chiar al Stelei, pe 8 noiembrie 2012, FK Molde - Steaua 1-2, în grupele Europa League. Nu a mai arbitrat vreun meci al echipei Partizan Belgrad, dar a mai condus un meci internaţional în capitala Serbiei, pe 26 martie 2013, în preliminariile CM, Serbia - Scoţia 2-0. Precedentul meci internaţional condus de Vad a fost pe 11 iunie anul acesta, în Noua Zeelandă, în optimile Cupei Mondiale Juniori sub 20 ani, Brazilia - Uruguay 0-0, 5-4, după lovituri de departajare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu