marți, 28 iulie 2015

Petrolistul Boldeşti şi Astra II, repartizate în serii diferite din Liga a 3-a!

Fotbalul mioritic ne oferă tot mai des mostre ale imensei înţelepciuni, FRF vrând să demonstreze cu orice preţ că ceea ce face "Don Lică" pe maidanele prahovene e doar o joacă de copii. S-au stabilit seriile Ligii a 3-a, acolo unde - cel puţin teoretic - judeţul Prahova are două reprezentante: Petrolistul Boldeşti şi Astra II. Deşi, Astra nu are avea nici o justificare geografică să reprezinte Prahova, atâta vreme cât sediul Astra e la Giurgiu, totuşi ambele sunt considerate că reprezintă Prahova. Ba, mai mult, "JAF"-ul lu' "Don Lică" a inclus această echipă în campionatul judeţean al Prahovei, după ce - pe drept cuvânt - echipa retrogradase din Liga a 3-a la finele sezonului precedent. De altfel, Astra II e programată în campionatul prahovean să joace pe 15-16 august, pe teren propriu, cu Tricolorul Breaza!

Ei bine, FRF a anunţat astăzi componenţa celor cinci serii ale Ligii a 3-a. Iar după cum arată seriile, FRF consideră Astra ca aparţinând de Giurgiu! Ce făcuşi, "Don Lică"?
Petrolistul Boldeşti se află în seria a II-a, alături de Delta Tulcea, CS Tunari, Metaloglobus Bucureşti, Callatis Mangalia, Înainte Modelu, Gloria Popeşti Leordeni, Juventus Bucureşti, Viitorul Domneşti, Inter Clinceni, Unirea Slobozia, Dinamo II Bucureşti, Voinţa Snagov, Olimpia Rm. Sărat, Viitorul II Constanţa, ACSM Olteniţa.
Astra II se află în seria a III-a, alături de CS Ştefăneşti, CS Afumaţi, Concordia II Chiajna, Sporting Roşiori, SCM Piteşti, Atletic Brad, Metropolitan Işalniţa, Urban Titu, ACS Podari, Sportul Vişina Nouă, FC Olt Slatina, Sporting Turnu Măgurele, FC Aninoasa, FC Voluntari II, AFC Hărman.
Orice comentariu cred că este de prisos...

8 comentarii:

  1. Daca Astra Giurgiu ar avea o filiala la Satu Mare,unde ar juca ? La Giurgiu sau la Satu Mare?Sau mai pe romaneste,daca Ion Nicolae ar avea o fabrica cu sediul la Giurgiu si cu o filiala (legal dupa Codul Fiscal) la Suceava,unde ar juca cei de la Suceava?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform regulamentelor fotbalistice "satelitul" are acelasi sediu cu cel al "clubului-mama". Restul, sunt doar vorbe si incercari de gasi tertipuri... Pe mine nu am deranjeaza, poate sa joace in Prahova si Steaua, si Ajax, si orice alta echipa pe care o mai prosteste "Don Lica"! Sa joace cine vrea si sa faca fiecare ce vrea, atat vreme cat regulamentele sunt facute doar pentru fraieri sau doar pentru a mai creste pretul!

      Ștergere
  2. De cine sunt considerate ca reprezinta judetul Prahova( Petrolistul Boldesti si Astra 2)? De AJF Prahova sau de FRF?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca AJF Prahova a inclus Astra II in campionatul judetean Prahova, am putea considera altfel?

      Ștergere
    2. Dupa cum inteleg eu nu prea va convine.Daca s-ar respecta intocmai cum sunt legile si regulamentele in fotbal si nu numai nu am mai avea fotbal in veci in Romania.Asa ca daca iar incepeti cu Astra cum ati procedat si in anii trecuti deveniti penibil si nu va mai baga nimeni in seama.Dupa dvs. si astia de la FRF sunt mai tampiti decat cei de la AJF Prahova.Daca dvs. considerati terenurile din Prahova ,,maidane" e clara intelegerea fenomenului fotbalistic din judet sau din tara.E usor a scrie,dar mai greu este sa luati anumite decizii daca ati fi implicat direct.Obsev ca tot dati poze cu stadioane care mai de care mai froumoase din toata lumea. Si la noi in Romania sunt destule terenuri cu care ne putem mandri,dar cred ca nu prea va place ce se intammpla si la noi in tara. Vesnic aceeasi problema in afara este mai bine decat la noi. Domnilor care faceti apologia occidentului de ce nu mergeti voi acolo si sa ne lasati pe noi in durerea noastra?Daca ati fi patrioti nu ati vorbi in termenii acestia,iar cenzura pe care o practicati este dovada gandirii staliniste de care dati dovada.Numai la Scanteia pe vremuri se mai proceda asa.Dvs. aveti dreptul sa-i faceti pe cei de la conducerea fotbalului prahovean ,,jaf" si cum va vine la gura iar cand va critica cineva nu dati pe post pe motive puierile, ca va jignesc anumiti oameni.Toti care critica AJF Prahova isi gasesc un loc caldut in rubrica dvs. iar ceilalti care sunt in linii generale cu AJF sunt indezirabili. Pai asta este gandire democratica la dvs.? Daca oamenii va injura,daca va jignesc sau folosesc cuvinte care nu sunt suportate de harie v-as mai intelege,dar daca folositi metoda ,,cine nu este cu mine este impotriva mea" doar pentru a scoate bani sau cine stie ce mai urmariti sunteti pe o pista gresita.

      Ștergere
    3. Un singur comentariu se potriveste la mesajul dvs: "vorba lunga, saracia omului"!

      Ștergere
  3. Si de ce credeti dvs. ca stadioanele din judetul nostru sunt ,,maidane prahovene"? Ca la conducerea AJF este Don Lica? Daca ar fi cineva agreat de dvs. ar fi stadioane super? Cred ca nu ati mai vazut si alte stadioane de va exprimati in felul acesta. Mergeti in judetele limitrofe si va veti convinge cum arata baza materiala in majoritatea localitatilor.Faceti dvs. un stadion ca sa stea mata in coada si atunci jos palaria. Primariile nu au inca posibilitatea sa faca terenuri ca in occident,iar daca s-ar inceca o astfel de initiativa,vine DNA -ul. Daca ati fi primar nu ati vorbi in halul acesta. Dupa margina multi viteji se arata ca fac,ca dreg dar pe banii altora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau pentru dvs, dar se vede ca sunteti intr-o evidenta necunostinta de cauza. Si atat!

      Ștergere