marți, 7 iulie 2015

Când îşi reiau pregătirile echipele de fotbal din zona Câmpina?

În condiţiile în care Câmpina aproape că nu mai există din punct de vedere sportiv şi pentru că vacanţa fotbalistică este pe sfârşite, în rândurile de faţă vă prezint situaţia la acest moment la fiecare echipă din zona Câmpina. Astfel, veţi avea ocazia să aflaţi când îşi reiau echipele pregătirile, ce program au şi ce noutăţi au în loturile lor. La nivelul campionatului judeţean, şedinţa cu delegaţii pentru stabilirea tuturor detaliilor noului sezon va avea loc pe 21 iulie, iar cel mai probabil campionatul la nivelul primului eşalon judeţean va începe în week-end-ul 14-16 august.
FC Băneşti, antrenor Ion Burchi
Reunirea lotului va avea loc sâmbătă, 11 iulie, de la ora 10.00 la arena proprie. "Vom vedea la momentul reunirii lotului exact cum stăm. Din păcate, în această vară nu putem miza pe un stagiu de pregătire centralizată. Vom avea antrenamente, meciuri amicale şi vom încerca să ne menţinem la nivelul anilor anteriori, atunci când am fost de fiecare dată în prima parte a clasamentului. În privinţa eventualelor noutăţi din lot, în momentul de faţă nu avem nici o certitudine. Am auzit şi eu mai multe zvonuri legate de plecarea unor jucători, dar cu noi nu s-a discutat. Sigur, dacă jucătorului îi va fi mai bine şi are posibilitatea să joace la un eşalon superior, nu ne vom opune, dar va trebui şi noi să avem ceva de câştigat", a declarat antrenorul formaţiei năbeştene, Ion Burchi (foto).
CS Cornu, antrenor Mihai Dinu
Cornenii se vor reuni luni, 13 iulie, la arena proprie. Sunt programate 3 şedinţe de antrenament săptămânal, cu joc amical la finalul fiecărei săptămâni. Elevii lui Mihai Dinu nu vor avea parte de un cantonament, pentru că hotelul din localitate este în renovare. Lotul cornenilor va suferi mai multe modificări, fiind deja o serie de nume certe atât la capitolul "plecări", cât şi al "sosiri". Astfel, au plecat Datcu (la CS Tunari), Mustafa (în tratative cu ACS Berceni), Militaru (la Unirea Slobozia), Militaru (la Concordia II Chiajna) şi s-a renunţat la Munteanu. În schimb, au venit Sorin Dragnea (mijlocaş central, de la Înainte Modelu), Ovidiu Gheorghe (mijlocaş central, de la Carpaţi Sinaia, cu care antrenorul Mihai Dinu a mai lucrat la echipele din Buşteni şi Varniţa), Alex Zamfir (mijlocaş de bandă, de la Caraimanul Buşteni, care a mai jucat la Gloria Buăzu şi SC Bacău). Şovăială, de la Tricolorul Breaza, este înţeles cu formaţia din Cornu în proporţie de 95%, antrenorul Mihai Dinu manifestându-şi dorinţa de a mai aduce cel puţin un atacant. De asemenea, cel puţin în pregătiri vor mai fi aduşi şi câţiva juniori din pepiniera proprie sau de la echipe din împrejurimi.
Tricolorul Breaza, antrenor Marius Vişan
Vineri, 10 iulie, va avea loc reunirea lotului formaţiei din Breaza, care va fi antrenată în continuare de Marius Vişan. Imediat, a doua zi, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 11.00, pe arena proprie, brezenii vor susţine un joc-şcoală în compania unei formaţii de juniori a clubului Progresul Bucureşti, antrenată de fostul echipier al formaţiei din Breaza, Cristian Rontea, bucureştenii fiind în cantonament la Breaza. În privinţa noutăţilor din lot, brezenii nu au prea multe certitudini în momentul de faţă, fiind aproape sigură doar plecarea lui Şovăială la CS Cornu.
AFC Brebu, antrenor Robert Banu
După ce s-a salvat in exremis de la retrogradare, formaţia FC Brebu este încă în vacanţă şi deocamdată nu s-a stabilit data reluării pregătirilor. Se ştie doar că echipa sa va baza în continuare pe finanţarea asigurată de Primăria din localitate. "Am avut un banchet după finalul campionatului şi nu cred că va pleca cineva şi nici nu cred că vom avea forţa de a aduce pe cineva pentru completarea lotului. Urmează să stabilim în zilele următoare şi data reluării pregătirilor", a declarat antrenorul Robert Banu.
AS Tufeni, antrenor Robert Stoica
Nou-promovată în primul eşalon judeţean, AS Tufeni se va reuni sâmbătă, de la ora 11.00, la baza proprie de la Tufeni. Între timp, se lucrează intens la stadion - se reface gazonul în mai multe puncte, se finalizează lucrările la faţada vestiarelor şi se amenajează zona pentru tribuna oficială. Pregătirile formaţiei conduse de Robert Stoica vor avea loc la propria arenă, lucrându-se la stabilirea unui program de jocuri amicale, dar nu vor fi mai mult de 4 astfel de partide, pentru că după perioada de pregătire fizică, nu va mai fi timp pentru mai multe meciuri amicale până la începerea noii ediţii de campionat. În privinţa lotului de jucătorii, oficialii grupării din Tufeni sunt reţinuţi. "Aşteptăm ca lucrurile să fie definitive 100% pentru a le putea face publice. Oricum, nu cred că va pleca cineva din lot şi intenţionăm să mai aducem câţiva jucători pe posturile considerate deficitare", a declarat preşedintele formaţiei AS Tufeni, Giani Chiotoroiu.

5 comentarii:

  1. Buna ziua,
    Aveti informatii si legate de Provita de Sus sau Poiana Campina,Fortuna 2 etc.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De echipa din Provita de Sus nu am informatii. Celelalte doua echipe, dupa cum probbail ati citit deja aici la momentul respectiv, s-au desfiintat!

      Ștergere
  2. Dar de Fratila mai stiti ceva? E Sef mare la comisia de "sport-fara-sport" din Campina ,sau plimbatul cu bicicleta cu Irinel sponsorizati de noi din taxe si impozite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vor aparea cel putin 2 echipe....una v-a renaste,cu siguranta,cel putin la liga b a județului nostru!!!sa sperăm ca oamenii ce se bucura de fenomen,vor trata cu mai mult respect sau măcar cu indiferența!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. in legatura cu declaratia lui burchi ca ar vrea si el ceva sa-i fie rusine el a oferit ceva inainte sa ceara

    RăspundețiȘtergere