marți, 25 august 2015

Avancronică "Liga lu' Lică". AFC Brebu - Progresul Drăgăneşti

sâmbătă, 29 august, ora 18.00
Brebu: AFC Brebu - Progresul Drăgăneşti
Brebenii revin pe teren propriu pentru a întâlni una dintre echipele incomode, dar care au început prost această ediţie de campionat, Progresul Drăgăneşti. Formaţia antrenată de Robert Banu a început această ediţie de campionat cu 0-0, acasă, cu CS Ceptura, şi 0-6, în deplasare, cu Teleajen Văleni, în vreme ce formaţia din Drăgăneşti a înregistrat până acum rezultatele: 1-2, în deplasare, la Unirea Urlaţi, şi 0-1, pe teren propriu, cu CS Păuleşti. În ediţia precedentă de campionat, formaţia din Drăgăneşti a câştigat ambele partide: 1-0 la Drăgăneşti (gol Mărgărit) şi 3-1 la Brebu (goluri marcate de Oprea, Mărgărit, Zăinescu, respectiv, Hromei).
Despre jocul de sâmbătă după-amiază, antrenorul formaţiei AFC Brebu, Robert Banu (foto), a declarat: "Tot lotul formaţiei noastre este valid pentru meciul de sâmbătă, cu Progresul Drăgăneşti. Aşteptăm acest meci pentru a ne reabilita
în faţa propriilor suporteri şi a spăla ruşinea înfrângerii din etapa precedentă. Avem mare nevoie de o victorie şi sper ca sâmbătă să ne putem bucura alături de suporterii noştri de prima victoria din această ediţie de campionat".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu