miercuri, 19 august 2015

Avancronică "Liga lu' Lică". FC Băneşti - CS Blejoi

sâmbătă, 22 august, ora 11.00
Băneşti: FC Băneşti - CS Blejoi
Capul de afiş al etapei a doua din "Liga lu' Lică" este întâlnirea de la Băneşti, acolo unde se vor întâlni ocupantele locurilor 5 şi 2 în precedenta ediţie de campionat, FC Băneşti, respectiv, CS Blejoi.
Ambele echipe vin cu un moral bun după prima etapă, în care au obţinut victorii clare: FC Băneşti, 3-0 în deplasare, la Găzarul Surani, iar CS Blejoi, 3-0 pe teren propriu, cu Unirea Cocorăştii Colţ. Ultima partida dintre cele două formaţii la Băneşti a avut loc pe 18 aprilie anul acesta şi s-a încheiat cu o remiză albă, dar nu a fost lipsită de peripeţii, băneştenii au jucat în "10" întreaga repriză secundă, iar arbitrul Illyeş a refuzat ambelor echipe câte o lovitură de pedeapsă.
Acum, înaintea jocului de sâmbătă, antrenorul formaţiei FC Băneşti, Ion Burchi (foto dreapta), a declarat: "Este primul joc acasă din această ediţie de campionat şi vrem să confirmăm victoria din etapa precedentă, oferind suporterilor noştri o bucurie. Vrem să câştigăm, chiar dacă jucăm în compania uneia dintre echipele bune ale campionatului. Din fericire pentru noi, revin în lot portarul Stroescu şi fundaşul Dobrinoiu, care au lipsit în prima etapă fiind învoiţi, sper să nu mai apară alte probleme de lot şi aşteptăm cu încredere jocul de sâmbătă, în speranţa unei victorii. Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi, în condiţiile în care avem un program destul de greu în acest început de campionat, astfel că ne vom mobiliza pentru a face un joc frumos şi un rezultat bun, care nu înseamnă decât o victorie. De asemenea, aşteptăm un număr cât mai mare de spectatori la meciul de sâmbătă, inclusiv din Câmpina, atât pentru că - din păcate - în Câmpina nu mai ai unde să vezi un meci de fotbal, dar şi pentru că la noi evoluează mulţi jucători din Câmpina".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu