joi, 27 august 2015

Liga C Prahova. Sportul Câmpina - Juventus Călineşti

duminică, 30 august, ora 11.00
Câmpina, stadionul "Rafinăriei":
Sportul Câmpina - Juventus Călineşti
După ce în week-end-ul trecut, Sportul Câmpina a învins în prelungiri, în primul său meci oficial, în Cupa României, formaţia AS Proviţa de Sus, duminică, pe 30 august, Sportul Câmpina debutează în campionat. Adversar îi va fi formaţia Juventus Călineşti, care a încheiat ediţia trecută de campionat pe locul 10, din 12 echipe, cu 24 de puncte, obţinute din 7 victorii şi 3 remize, şi cu un golaveraj de 30-45, având aşadar o medie de două goluri primite pe meci.
În week-end-ul trecut, în primul tur al fazei judeţene a Cupei României, Juventus Călineşti nu a jucat, pierzând la "masa verde" în faţa formaţiei Flacăra Filipeşti de Târg.
Partida de duminică de la Câmpina va fi arbitrată de Alex Vulpe - Andrei Bobeică, Emil Gheorghe, observator fiind desemnat Stelian Homan.
Stadionul arată foarte bine şi este pregătit pentru cei care vor dori duminică să fie alături de jucătorii singurei formaţii câmpinene de fotbal!

8 comentarii:

  1. sa vedeti voi ce fundas de viitor si de valoare o sa aduca mara la echipa :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ofticat....??? Ca stai acasa, asta se intampla din 3 motive: 1. Ai dormit pana acum; 2. Esti f bun dar nu ai loc nicaieri; 3. Esti din Banesti. Daca le-am nimerit pe toate Mr 3 in 1 imi cer scuze:))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am o întrebare. In afară de nunți unde a jucat antrenorul acestei echipe??

    RăspundețiȘtergere
  4. Taranusule de la 22:38 reține pt cultură ta generală:la nivelul asta trebuie să fie trecut cineva pe foaie.pt ține,foaie nu e aia de.ți treci tu datoriile lunare.atât timp cât nu se fac antrenamente nu poți decât să treci pe cineva antrenor.și vezi ca aatia pe care îi hulești tu aduc bani de acasă.stai cuminte și ia coasă în spinare...

    RăspundețiȘtergere