sâmbătă, 29 august 2015

"Liga lu' Lică": Astra II - FC Băneşti 1-1

Băneştenii au revenit pe arena pe care pierdeau la finalul sezonului trecut finala Cupei României cu inima uşor strânsă, dar cu speranţa unui joc bun şi a unui rezultat pe măsură, care să mai alunge impresia debutului mai puţin satisfăcător din acest campionat. A fost un joc plăcut, cu ocazii, în ciuda unei călduri insuportabile. Gazdele au fost cele care au deschis scorul în prima repriză, băneştenii revenind pe tabela de marcaj, după pauză, prin golul marcat de Roşu.
FC Băneşti a evoluat în următoarea alcătuire: Stroescu - Burlacu, Gânju, G. Radu, Dobrinoiu - Iancu, Crăciun, Turcu, Burloiu - Roşu, Hromei. Au mai jucat: Budileanu, Ţigănuş, Nichifor, Coman.
La finalul partidei, Ion Burchi (foto), antrenorul formaţiei FC Băneşti, a declarat: "A fost un meci plăcut, cu ocazii la ambele porţi, dar jucat pe o căldură incredibilă.
Am întâlnit o formaţie tânără, mai proaspătă din punct de vedere fizic decât noi. Noi am avut o a doua repriză mai bună, iar după ce am reuşit egalarea am mai avut alte două-trei ocazii în care puteam marca şi, probabil, obţine victoria. Apreciez însă că este un rezultat echitabil".

6 comentarii: