sâmbătă, 29 august 2015

"Liga lu' Lică". AS Tufeni - Tricolorul Breaza 1-0

Nou-promovată în primul eşalon judeţean, AS Tufeni îşi continuă parcursul impecabil, obţinând în această dimineaţă a treia victorie consecutivă, în condiţiile în care elevii lui Robert Stoica au întâlnit o formaţie (Tricolorul Breaza) cu mare dorinţă de victorie, bine pregătită şi care cu siguranţă va pune probleme multor echipe în acest campionat. După 0-0 la pauză, tufenarii au izbutit singurul gol al partidei, în minutul 53 prin Comnoiu (foto), obţinând o victorie cu care speră să închidă gura tuturor celor care spuneau că victoriile de până acum sunt un simplu foc de paie.
Antrenorul Robert Stoica a trimis în teren următorul "11": T. Ionescu - A. Ştefan, Braşoveanu, Iordache,  Zecheru - Fomenco, Bălănică, Bridinel, Comnoiu - Anghel, Brebenel. Au mai jucat: Mocanu, Burlacu, B. Ionică, Vane.
De partea cealaltă, brezenii lui Marius Vilan au jucat în formula:
Iscru - Neagu, Soreanu, Basma, Fl. Voinea, Irimescu, Bunea (cpt.), Chivu, Alexe, Urdea, Vintilă. Au mai evoluat: Cârciu, M. Duricu, Mușea.

9 comentarii:

  1. A fost un joc de uzura,castigat norocos de gazde .Oaspetii s-au aparat si au incercat sa atace ,creindu-si cateva oportunitati de a marca(au avut o bara si o faza in min.86 la care arbitrul VULPE putea acorda lovitura de pedeapsa ,atunci cand portarul gazdelor ,din NEGLIJENTA ,a faultat un atacant advers).Portarul oaspetilor,f.bun tot meciul,A GRESIT ATUNCI CAND TREBUIA:LA GOL(a apreciat gresit traiectoria mingiei,aceasta a lovit stalpul drept al portii sale si a intrat in poarta).ESTE ADEVARAT CA JUCATORII GAZDA SI-AU DORIT MAI MULT VICTORIA,AU MUNCIT PENTRU EA SI IN FINAL AU OBTINUT-O.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi pare rău ca nu vorbiți si de prima repriza......

    RăspundețiȘtergere
  3. Beznea Dorinel Mihai29 august 2015 la 20:34

    Felicitari Tufeni !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am remarcat o aparare foarte exacta la Tufeni. In prima repriza portarul gazdelor n a avut ce apara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tufeni are o echipa echilibrata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Prima repriza a fost la discretia gazdelor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari si echipei din Breaza, majoritatea tineri, o echipa care poate creste.

    RăspundețiȘtergere
  8. Robert Stoica face treaba buna. Felicitari pentru victorie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitări băieților de la Tufeni. O echipa ambițioasă așa cum este și antrenorul Stoica.
    Succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere