miercuri, 26 august 2015

Cupa României. CS Păuleşti - Chindia Târgovişte 2-1

În faţa a 1.000 de spectatori, într-o ambianţă poate aşa cum nu a mai fost niciodată la Păuleşti, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, CS Păuleşti a reuşit să se califice pentru turul următor al competiţiei, învingând cu scorul de 2-1 un nume important în fotbalul din regiune, Chindia Târgovişte. Reamintim, Chindia Târgovişte a promovat la finalul sezonului precedent în Liga a 2-a, câştigând fără prea mari emoţii seria din care a făcut parte.
Prahovenii au deschis scorul prin D. Nae (foto), au fost egalaţi după 5 minute, prin Anton, în urma unei lovituri de pedeapsă, respinsă în primă fază de Rădulescu, iar cu 3 minute înaintea fluierului final au marcat golul unei victorii şi a unei calificării meritorii, prin Pripu.
Următorul tur al Cupei României va avea loc pe 8/9 septembrie, atunci când vor intra în scenă şi celelalte 18 echipe din Liga a 2-a care nu au intrat până acum în competiţie.

7 comentarii:

  1. Victorie meritata a echipei din PAULESTI,care a ratat si alte ocazii mari de a marca (in special in prima repriza). Golul oaspetilor(care au jucat f.slab,nedemn pentru o divizionara B) a fost marcat de Anton,care a urmarit mingea respinsa de Radulescu(acesta a respins mingea trimisa de la punctul cu var de acelasi Anton).Deci golul a fost b,in final,din actiune. FELICITARI PENTRU MODUL CUM AU JUCAT CELOR DE LA PAULESTI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim echipei din Păulești pt rezultat și buna propagandă făcută fotbalului prahovean. Bravo !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara.Vorbim degeaba,din toata presa locala,au fost prezenti doar PH TV,Ziarul Prahova,Lutan (felicitari ptr,interventia telefonica ) si site-ul sport campina telefonicDin pacate aceasta performanta nu reprezinta nimic pentru sportul prahovean.,Oricum,multumim lui Cristi Nica,Dan Tanase,Adi Tataru si tuturor( Iimi cer scuze celor care nu i-am nominalizat,datorita tensiunii jocului ) prezenti la acest joc,ptr.sustinere .Pentru cei interesati,Dambovita avea 3 echipe in cupa Romaniei,Prahova doar UNA,IAR LA MECI AU FOST PREZENTI 4 ZIARISTI DAMBOVITENI(INCLUSIV 2 TELEVIZIUNI ),motiv ptr .multumim tutror celor prezenti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mai putem spune.Bravo Paulesti,dar unde au fost don Lica ,Titi,Radu,Notaru,etc,k la meci nu au fost.Dk jucau cei din preajma RANDORY SECURYTI,era prezent si cel de la WYLLI TV ( CEL GRAS CU MUSTATA ),care aseara nici nu a pomenit de acest meci la emisiunea lui,dar de , nu joaca cine trebuie si-l vedem la tv.pe cel ce a falimentat CHIMIA BRAZI,CONPET si acum urmeaza cu onor CSM.PLOIESTI.Apropo*ce buget are clubul Primariei...si poate,dar sigur,la meciul urmator de la Paulesti veniti si voi,k da bine la imagine.....mai este doar un hop si vin presa centrala si tv-ul.

      Ștergere
    2. Daca nu au ce minca si bea,NU VIN LA MECIURI...Sau daca ,asa cum se afirma mai sus,NU JOACA CINE TREBUIE....INTERESUL POARTA FESUL....De la AJF a fost Notaru. Daca nu a fost vazut,nu este vina lui.Restul se plimba prin GRECIA pe banii echipelor....Din acest motiv se doreste"CANTITATE"(NUMAR MARE DE ECHIPE) si nu "CALITATE" in campionatele din PRAHOVA...DE ACEEA SE PROMOVEAZA ECHIPE DE LA UN AN LA ALTUL DINTR-O LIGA INFERIOARA IN ALTA SUPERIOARA FARA NICI UN MERIT SPORTIV.

      Ștergere
  4. Calificarea celor din Paulesti este meritata. Au fost superiori adversarilor lor, dar la numarul spectatorilor se exagereaza. Tribuna e mica, iar o parte detul de mare a fost rezervata galeriei oaspetilor (vreo 20 de persoane). Au fost vreo 500, hai sa zicem 600 de spectatori, dar nu mai multi. Dar victoria e meritata.




    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari celor de la Paulesti pentru perfomanta. Oricum au o echipa inchegata!

    RăspundețiȘtergere