luni, 24 august 2015

Cupa României. Sportul Câmpina - AS Proviţa de Sus 3-1, după prelungiri

Sâmbătă după-amiază, pe stadionul "Rafinăriei" din Câmpina a avut loc un meci contând pentru primul tur al fazei judeţene a Cupei României, între Sportul Câmpina şi AS Proviţa de Sus, ambele echipe aflându-se la primul lor meci oficial, fiind înfiinţate în această vară.
Formaţia câmpineană s-a impus cu scorul de 3-1, după prelungiri, prin golurile marcate de Creţu (2) şi Jantea. Iată şi formaţia aliniată de antrenorul Nicolae Alexandrescu: Bucuroiu - Biro, Roşu, I. Dinică, Rădulescu - Lungu, Talangă, Constantin, Tăbăraş - Jantea, Creţu. Au mai jucat: Chiţu, Bratosin, L. Dinică.
La finalul partidei, doi dintre oficialii grupării câmpinene au declarat:
"Mara" Ciobotaru (foto stânga), acţionar:
"A fost un debut frumos, peste aşteptări, un joc disputat, cu faze de poartă, un penalty ratat din partea noastră, reuşind însă să câştigăm în prelungiri cu 3-1. Avem mult de muncă, este un nou început, care uşor-uşor, prin muncă, poate prinde contur. Am rămas plăcut surprins de numărul destul de mare al spectatorilor şi le mulţumim câmpinenilor pentru prezenţa la acest meci. De asemenea, îi aşteptăm pe câmpineni, în număr cât mai mare, şi la următoarele noastre partide".
Nicolae Alexandrescu (foto dreapta), antrenor: "Sunt mulțumit de jocul acestor băieți care până ieri au jucat numai la nivel de amatori și prin ambiție și voință au dovedit că pot juca și la alt nivel. Suntem la început, sper să continuăm cu același elan și să aducem cât mai mulți oameni la stadion având în vedere că suntem singura echipă de fotbal în oraș. Vreau să mulțumesc celor care sunt lângă echipă, celor care prin sprijinul lor susțin singura grupare de fotbal a orașului, fără un "Mara", care dacă nu întindea o mână de ajutor, această grupare nu exista. Sunt bucuros că am debutat cu dreptul și am făcut un meci frumos și apreciez devotamentul și ambiția acestor băieți".

15 comentarii:

  1. "Sunt mulțumit de jocul acestor băieți care până ieri au jucat numai la nivel de amatori și prin ambiție și voință au dovedit că pot juca și la alt nivel.”
    Pai si asta ce nivel mai e? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In context, cred ca se referea la faptul ca cei mai multi dintre jucatorii de acum se intalneau la un fotbal doar pe Muscel. Ori fat de Muscel, este totusi un pas inainte!

      Ștergere
    2. Nu e cazul sa-i dam explicatii, foloseste diacritice in tex, are ceva mai special, intelege greu. Daca nu ai ce face dai un comment. Astia au o echipa, el vrea nivel. In oras se moare de foame si el vrea nivel.

      Ștergere
    3. Am dat copy paste ca sa nu scriu eu tot textul inca odata, domnule stie-tot. Si daca, crezi ca am ceva cu voi, crezi gresit; e bine ca ati luat initiativa. Dar mai ganditi-va inainte sa aruncati declaratii de genul asta..

      Ștergere
  2. Foarte tare....cred ca a sosit momentul ca si noi Campinenii sa avem din nou o echipa de fotbal in oras. Bv voua si multa bafta in continuare. Ca si campinean ma bucur ca am unde sa mai merg duminica, o samanta, o...., timpul trece leafa merge. Ma declar sustinator si asteptam sa ne dati detalii legate de meciurile ce vor urma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nae antrenor... Imi vine sa rad... Daca asta mai e antrenor.. La anul sunt primarul orașului Câmpina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata timp cat te adresezi cu ma la adresa unui om pe care vad ca il cunosti din moment ce-i spui Nae, nu poti sa aspiri la Primarie. Folosesti puncte de suspensie repetate, ori ai facut cap limpede la ziar, ori lucrezi in presa, aduci un pic asa cu ...

      Ștergere
    2. Bafta la alegeri ;

      Ștergere
    3. ola amigos. nu va speriati. baiatul care tot rade de antrenorul echipei este un membru al staff-ului meu. cand bea da commenturi. el stie fotbal, doar sta de cativa ani pe langa mine.( imi aduce apa, pufuleti, e para todos jucadores......... intelegi bvos). daca oamenii de fotbal din oras considera ca au nevoie de el, eu il pot lasa liber o luna pana pune el pe picioare echipa. dar va rog sa il anuntati sa isi faca o foaie de concediu ca nu il platesc para nada. gracias, saludos de la pepino. hai ca il sun pe jose ca am o cearta cu el

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  4. Ceva banisori de tras de la primarie si la anul alt inceput cu vesnicul MARAAAA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai apuca-te tu ma sa fii si tu vesnic. Daca doar scrii comentarii o sa pari morbid nu vesnic. Cred ca pe acest blog nu este bine sa apari. Aici latra unii care pe strada si in birouri miauna...stim noi

      Ștergere
  5. domnilor fotbalisti nu confundati folricon salub sau posta cu cel mai iubit sport din lume mai bn mergeti la sector decat sa va faceti de ras in campina sa jucat fotbal pana la liga 2 si au fost si jucatori cu state vechi in fenomen voi amatorilor faceti echipamentul de ras

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ia uite unde era angajatul de lux al municipiului. Dar cine esti tu sa razi daca lucreaza cineva la o firma sau alta? Fotbalul trebuie sa plece de undeva, felicitari celor ce il practica si nu ascultati la oameni de genul comentatorului sectorist, suntem in 2015, oameni buni, frustrarea finalizeaza cu impotenta, exact ca in cazul de fata al unei ramasite comuniste, are in text numai opinii trecute, a fost, a avut, nimic de viitor, nimic. Bafta baieti, mergeti pana la capat.

    RăspundețiȘtergere