luni, 31 august 2015

Un englez a poposit în curtea formaţiei CS Cornu

La antrenamentul de astăzi al formaţiei CS Cornu a poposit un jucător de culoare, englez de origine, Dapo Kaiode, 22 ani, jucător de bandă dreaptă, care s-a format la Fulham Academy şi a mai jucat la Union Deportivo Altea (Spania, Liga a 3-a) şi Mqabba FC (Malta, Liga 1).
Deja oficialii clubului din Conu au început formalităţile pentru a-l legitima şi a-l folosi imediat ce se va putea, poate chiar la meciul de pe teren propriu, de sâmbătă, cu CS Păuleşti.
Despre acest inedit transfer, antrenorul formaţiei CS Cornu, Mihai Dinu, a declarat: "Un prieten de-al mea, care este impresar, mi-a vorbit despre acest jucător, foarte talentat, cu reale calităţi, pe care speră să-l transfere la o echipă de prim eşalon din ţara noastră. deocamdată, jucătorul ar avea nevoie de o perioadă de acomodare în România şi am fost de acord să colaborăm până ce îşi va găsi o echipă".
Ar mai trebui adăugat că în momentul în care va debuta pentru CS Cornu, Dapo Kaiode va deveni primul englez care să joace în campionatul judeţului Prahova.

Un comentariu: