vineri, 21 august 2015

Meci nebun arbitrat aseară de Haţegan în Europa League: MSK Zilina - Athletic Bilbao 3-2, după 0-2 în minutul 33!

Aseară, în prima manşă a play-off-ului Europa League au fost mai multe meciuri nebune, cu răsturnări spectaculoase de scor. Unul dintre acestea, MSK Zilina - Athletic Bilbao, a a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe - Alexandru Tudor.
Oaspeţii au fost cei care au condus cu 2-0, încă din minutul 33, prin golurile marcate de Merino şi Kike Sola, dar slovacii au avut după pauză o revenire de senzaţie marcând de trei ori consecutiv - Paur 66, William 77 şi 90+4 - şi obţinând astfel o victorie spectaculoasă a gazdelor.
Haţegan a arbitrat foarte bine, iar Sebastian Gheorghe a avut câteva decizii grele, judecate corect, toate golurile fiind înscrise pe partea sa. Haţegan a fluierat 26 de faulturi (14 comise de gazde - 12 de oaspeţi) şi a acordat numai două avertismente, ambele gazdelor, dintre care ultimul, în minutul 90+5, după golul victoriei, chiar jucătorului care a marcat, William, pentru că şi-a scos tricoul pentru a se bucura. Asistenţii au avut de indicat 5 ofsaiduri (3 pe atacul gazdelor - 2 pe atacul oaspeţilor).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu