marți, 25 august 2015

Avancronică "Liga lu' Lică". Unirea Urlaţi - CS Cornu

sâmbătă, 29 august, ora 18.00
Urlaţi: Unirea Urlaţi - CS Cornu
Unirea Urlaţi şi CS Cornu se află la egalitate perfectă în clasament după primele două etape, ambele înregistrând o victorie şi o înfrângere, ambele la acelaşi scor, 2-1: Unirea Urlaţi - 2-1, acasă, cu Progresul Drăgăneşti, şi 1-2, în deplasare, cu Avântul Măneciu; CS Cornu - 2-1, în deplasare, cu CSO Plopeni, şi 1-2, acasă, cu o altă nou-promovată, AS Tufeni.
Pentru deplasarea de la Urlaţi, CS Cornu are o serie de modificări în lot, după ce portarul Anghelache (foto) a plecat în Germania, antrenorul Mihai Dinu find acum în căutarea unui portar, cel puţin la fel de valoros ca Anghelache. În schimb, a revenit în lot Irimescu, pe care Dinu va putea conta încă din primul minut al partidei de la Urlaţi.
De altfel, antrenorul Mihai Dinu (CS Cornu) a declarat înaintea partidei de la Urlaţi: "Ne aşteaptă un meci foarte greu, pe terenul unei echipe ambiţioase, dar sper să avem concentrarea
şi atitudinea care să ne permită să ştergem amintirea meciului pierdut pe teren propriu în etapa precedentă. Sper că rezultatul din etapa precedentă să aibă efectul unui duş rece, iar noi să pregătim jocul bine, la fel ca în prima etapă. Cu determinare, cu o atitudine bună şi o pregătire fără cusur, putem învinge orice echipă din campionat, am demonstrat-o în prima etapă la Plopeni şi ne dorim s-o demonstrăm şi sâmbătă, la Urlaţi".

2 comentarii: