marți, 20 noiembrie 2012

Continuă scandalul în care se solicită demisia preşedintelui arbitrilor prahoveni, Marian Deaconu!

Marian Deaconu, pe picior de plecare?
Deaconu răspunde evaziv, Iancu contraatacă şi mai puternic!
După ce "Don Lică" a anunţat Adunarea Generală a AJF-ului la rubrica decese şi comemorări, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Marian Deaconu, a răspuns tot dintr-un colţ stingher de pagină al aceleiaşi publicaţii - "Prahova" - la acuzele care i-au fost aduse de conducătorul formaţiei CS Păuleşti, Daniel Iancu.
Marian Deaconu: "Este treaba lor ce forme de protest vor să facă"
Iată răspunsul extrem de subţire al lui Deaconu: "Este treaba lor ce forme de protest vor să facă. Consider că nu a fost nimic anormal în delegarea lui Safta, la un meci între două echipe de pluton, iar faptul că reprezentanţii de la Păuleşti anunţă că dau telefoane înainte de meci, în încercarea de a schimba brigăzile, ar trebui să dea de gândit. Pot să asigur pe oricine că Safta îndeplineşte condiţiile pentru a arbitra la acest eşalon, ia cu brio testele fizice, el fiind, încă, jucător activ la Conpet, iar testele, sub conducerea mea, se dau pe bune, 100%, nu la fără frecvenţă".
Daniel Iancu: "Dacă greşesc eu, plec din fotbal, dacă am dreptate, să plece Deaconu!"
Pe marginea acestui răspuns, Daniel Iancu a comentat: "Domnul Deaconu nu răspunde decât la ce-i convine şi nu vorbeşte despre problema de fond a arbitrajului. Probabil că are tulburări de memorie şi nu-şi aminteşte că în urmă cu trei etape, la meciul CS Blejoi - AS Ploieşti, acelaşi arbitru a creat probleme, fiind bătut de un jucător al formaţiei AS Ploieşti, care a şi fost suspendat vreo 9 etape. Dacă face praf două meciuri în trei etape, poate cel care l-a delegat ar trebui să-şi pună un semn de întrebare. Nu e normal să suni şi să atenţionezi când se comite o greşeală, aşa cum acelaşi domn Deaconu a făcut la meciul nostru cu Petrolistul Boldeşti când l-a delegat pe Florin Ionescu, al cărui frate joacă la Boldeşti?! Noi ne menţinem punctul de vedere şi cerem demisia lui Marian Deaconu! Am vrut să iniţiem o acţiune de protest mai puternică şi aşa cum ei îşi bat joc de noi, am vrut iniţial ca la următorul meci, cel din deplasare cu Unirea Urlaţi, să ne prezentăm, să intrăm pe teren 5 minute şi apoi să ne retragem. Fiind însă un meci cu una dintre formaţiile implicate în lupta pentru câştigarea campionatului, nu am vrut să se interpreteze gestul nostru, astfel încât vom juca la Urlaţi, dar cu o banderolă albă pe braţul fiecărui jucător! Am văzut şi reacţia antrenorului formaţiei CS Băneşti, Ion Burchi, dar vreau să-i transmit că îl felicit pentru evoluţia echipei sale în meciul de la Păuleşti, că nu am absolut nimic cu el sau cu echipa lui. Dacă eram al dracului, aşa cum spun unii, nu îl lăsam să filmeze partida. De altfel, ei pot pune la dispoziţia AJF-ului sau a presei caseta acelui joc, iar dacă greşesc eu, plec din fotbal, dacă am dreptate, să plece Deaconu!"

6 comentarii:

  1. bre nea diaconu daca si safta e arbitru bun la liga a inseamna ca noi ori suntem prosti si nu stim ori matale esti orb si nu vezi da cred ca adoua varianta e mai buna ,safta arbitreza cum joaca si fotbal vorba vine ca joaca l-am vazut cind era la cimpina era praf se potriveste cu seful cca marele arbitru diaconu care atunci cind era la mizil fotbalist habar nu avea da era taicasu magazioner la frf na ,asa este si cu safta ce daca alearga testele fizice daca nu-l duce capul ,carnea de porc si fotbalul sunt grele

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt Aurel Covrig si am o intrebare pt dl Iancu: anul trecut cand a castigat in fata noastra, dupa un arbitraj al lui Andrei Moroita, in care ne-a anulat un gol perfect valabil, iar observatorul Decu Crngasu ne-a spus ca bate vantul altfel in ziua aceea, de ce nu i-a mai cerut demisia lui Deaconu?

    RăspundețiȘtergere
  3. a-mi pare sincer rau ca sau intamplat toate acestea la meciul cu echipa pe care o antrenez ,dar ma bucur ca antr .echipei gazde nu are nimic personal cu FC BANESTI .respect acest aspect si sincer ai recomand sa fie mai atent la echipa sa si sa nu uite ca fara sa vrea transmite jucatorilor sai starea de nervozitate si tensiune negativa ...bafta stroe si comp ..

    RăspundețiȘtergere
  4. imitand exemplul celor din fotbalul mare din ligile superioare,antrenori,conducatori de club si presa incearca sa manipuleze si cumva sa aiba sub control sefia arbitrajului....eu zic daca tot e asa sa urmati pana la capat exemplul si sa cereti arbitrii straini ca vad ca in liga I a avut rezultate bune...

    RăspundețiȘtergere
  5. ptr anonim ...01:56
    Desi luati in gluma, arbitrajele "strainilor" vreau sa va aduc la cunostiinta ca pana anul trecut, domnul presedinte Deaconu, era adeptul acestor metode, cand la meciurile importante delega brigazi din...Buzau! Acum vremurile s-au schimbat, iar daca ar face acelasi lucru, unde ar mai arbitra copiii-cu-nume ?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cristian A. brigazile aduse din Buzau din cate stiu nu erau la meciurile importante ci la meciurile in plus datorita lipsei de arbitri dar asta oricum e irelevant, relevant este daca considerati ca respectivele brigazi erau mai bune decat cele prahovene(personal ma indoiesc)...am vorbit cu anumite persoane ce au jucat la noi in judet si acum joaca in alte judete si sincer mi-au spus ca le este dor de arbitrajele prahovene asa ca stati un pic pe ganduri

    RăspundețiȘtergere